Bulvár

Kalapáccsal támadt járókelőkre egy férfi egy francia városban

Kalapáccsal támadt járókelőkre egy férfi egy francia városban

2017. szeptember 15., péntek
Kalapáccsal támadt járókelőkre egy férfi egy francia városban

Kalapáccsal támadt két nőre egy férfi pénteken a középkelet-franciaországi Chalon-sur-Saone belvárosában. A feketébe öltözött támadó szemtanúk szerint azt kiabálta, hogy Allah akbar, mielőtt sikerült elmenekülnie - közölte a prefektúra és az ügyészség.

A nyomozók feltételezése szerint egy gyenge idegzetű ember követte el a támadásokat. A közlemény szerint a két nőt nem sokkal dél előtt támadta meg néhány perces különbséggel az utcán az ismeretlen férfi, aki azonnal elmenekült, és azóta sem adott hírt magáról. A két nőt sokkos állapotban szállították kórházba, de csak könnyebben sebesültek meg. Egyikük a feje hátsó részen szenvedett sérülést, amelyet négy öltéssel összevarrtak. A támadót nagy erőkkel kereste délután a helyi rendőrség és csendőrség, a város felett egy helikopter is körözött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.