Közélet

Idén másodjára mozdul meg a kritikus tömeg

Idén másodjára mozdul meg a kritikus tömeg

2017. szeptember 11., hétfő
Idén másodjára mozdul meg a kritikus tömeg

Tizenegy évvel az első szegedi Critical Mass kerékpáros felvonulás után, idén másodjára, szeptemberben is megmozdul a kritikus tömeg.

A 24. bringás demonstráció célkitűzése, hogy ráirányítsa a figyelmet arra, hogy a szegediek szeretnének folyamatosan haladni a kerékpárral, fölösleges leszállások, kerülők nélkül. A szervezők ezúttal is azt szeretnék elérni, hogy a városüzemeltetés figyelemmel legyen a kerékpárral közlekedőkre a mindennapi forgalomszervezésben, hiszen Szegeden a felmérések szerint minden ötödik ember kerékpárral megy munkába, iskolába. A nemzetközi autómentes naphoz kapcsolódva, az Európai Mobilitási Hét zárásaként 2017. szeptember 24-én, vasárnap 15 órai kezdettel tartják újabb demonstrációjukat, de már 14 órától várják az érdeklődőket különféle programokkal.​​ A rendezvény jelmondata: Szeged bringás város! Critical Mass Szeged - a bringásbarát városüzemeltetésért! Idén is több ezer lelkes kerekest várnak a rendezvényre, mert évről évre többen szeretnék átérezni azt a közösségi élményt, amit a Critical Mass nyújt. A szervezők a rendezvényt kísérő programokról folyamatosan tájékoztatják a résztvevőket, a további részletek pedig a

Critical Mass Facebook oldalán

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.