Hátország: majdnem megviccelte a Fradit a Szent Mihály

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ország legjobb női utánpótlás együtteseivel találkozhat idén a Szent Mihály U16-os együttese: Hódi Zsuzsanna tanítványai a nyitófordulóban a Ferencvárossal játszottak élvezetes mérkőzést.

A 2017-18-as szezonban az ország legjobb 16 éven aluli leány utánpótlás csapataival mérkőzhet meg a Szent Mihály: bár a lányokat féltették a szezon rajtja előtt, hiszen olyan ellenfelekkel találkozik majd, mint a Videoton, az MTK, a Győr, a Haladás vagy a Diósgyőr korosztályos együttese. Az első fordulóban rácáfoltak és eloszlattak minden kételyt a lányok, hiszen a magabiztosan Szegedre érkező Ferencváros ellen kétszer is vezetni tudtak Hódi Zsuzsanna tanítványai, és bár a Fradi ledolgozta a hátrányát, kilenc perccel a vége előtt Kalocsay Anett egyenlíteni tudott, így végül egy értékes pontot szereztek az egyik legnevesebb honi klubbal szemben.

A Szent Mihály Győrben folytatja a bajnokságot szombaton 13 órától.

Labdarúgó leány U16-os bajnokság, kiemelt csoport, 1. forduló

Szent Mihály – Ferencvárosi TC 3-3 (2-1)
Szeged-Tápé, vezette: Barta Norbert István (Csöngető Endre, Bereczki Bence).
Szent Mihály: Simon B. – Tóth A., Mészáros E., Kalocsay, Mocsári, Juhász, Savanya, Török L., Végh A., Kiss V. (Nagy L. 60′), Vigh. Vezetőedző: Hódi Zsuzsanna.
FTC: Kiss Cs. (Bederna – a szünetben) – Kolarik (Varga A., 64′), Hodászi, Ambach, Berencsi (Antalicz, 37′), Mészáros C., Kovacsics (Békés, 51′), Csere, Orosz, Márton V. (Szőke – a szünetben), Halla.
Gól: Savanya (3′), Mocsári (37′), Kalocsay (71′) ill Ambach (35′, 61′, 63′).
Sárga lap: Tóth A. (27′) ill. Hodászi (56′).
Kiállítva: Csere (40′).

Előző sztori

A gyűlölködés ellen zarándokolnak Szegeden

Következő sztori

Női labdarúgás: elrajtolt a Csongrád megyei idény