Kultúra

A Gombos-bérlet első előadása Hódmezővásárhelyen

A Gombos-bérlet első előadása Hódmezővásárhelyen

2017. szeptember 12., kedd
A Gombos-bérlet első előadása Hódmezővásárhelyen

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ új évadának első előadása szeptember 16-án 19 órakor kezdődik a művelődési központ színpadán.

Fodor-Lakatos

: Helyet az ifjúságnak avagy "Zűrzavar a Mitrópában" című magyar komédiáját a Gombos-bérlet első előadásaként tekintheti meg a nagyközönség. A kecskeméti Pótszék Színtársulat nagyszerű darabja egy igazi időutazást kínál a harmincas évek édesbús és örökké szerelemtől ittas Budapestjének világába. A korszak jól ismert, klasszikus karakterei kelnek életre – most a filmvászon helyett - a színpadon, megtöltve azt kacagással, vidámsággal. Hatalmas bonyodalmak, komikus helyzetek, egy igazi vígjáték szeptember 16-án a BFMK színpadán. Szereplők:

Gulyás László, Király Kata, Burnyik Tamás, Kovács Krisztián, Zum Erika, Nyitrai Brigitta, Mogyoró Zsanett, Varga László, Tolnai Ottó

Rendező: Gulyás László Belépő: 2 500 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.