Hírzóna

Bútorokat és műszaki cikkeket lopott a baksi férfi

Bútorokat és műszaki cikkeket lopott a baksi férfi

2017. szeptember 29., péntek
Bútorokat és műszaki cikkeket lopott a baksi férfi

Egyebek mellett foteleket, televíziót, tabletet és mobiltelefont lopott két baksi családi házból egy helybéli férfi. A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették - írja a police.hu.

A 30 éves férfi szeptember 1-je és 20-a között egy lakatlan ingatlanba tört be. A feltételezett elkövető onnan foteleket, szőnyegeket, televíziót, sötétítő függönyöket tulajdonított el. A gyanúsított szeptember 28-án az ablakon keresztül egy másik családi házba is bejutott a településen, ahonnan két tabletet és egy mobiltelefont vitt el. A rendőrök a tolvajt az utóbbi bűncselekmény elkövetését követően elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A kisteleki nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.