Írjon nekünk

Vélemény

Blogstar: Egy frászt lépünk ki az unióból!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Színtiszta hazugság, amit a rendszeres újságolvasó már megszokott a balliberális tábor részéről – írja a Blogstar.hu.

A teljes „demokratikus” baloldal azt a lemezt pörgeti, hogy Orbán mindenáron ki akarja léptetni Magyarországot az Európai Unióból. 2020 után már nem lesz felzárkóztatási forrás, Magyarországnak ezért csak költségei lesznek az uniós tagsággal kapcsolatban, így inkább búcsút intenének a szervezetnek, érvelnek. Természetesen jól tudják, hogy a kiléptetési szándék nem igaz. Hosszan sorolhatnánk azokat az idézeteket, amelyekben a kormány magas rangú képviselői cáfolják mindezt. Az ellenzék által meghallani nem akart mondatok azonban így süket fülekre találnak, Gyurcsányék úgy hirdetik ennek az ellenkezőjét, mintha igazuk lenne. Mintha valóság lenne mindaz, amiről beszélni méltóztatnak. Pedig egyáltalán nem az.

Színtiszta hazugság, amit a rendszeres újságolvasó már megszokott a balliberális tábor részéről. Természetesen ezúttal sem a rosszcsont gyerekek beszélnek belőlük, hanem ez is érdekből, sima hatalmi vágyból való.

A magyarok hetven százaléka ugyanis a szervezettel kapcsolatos minden nehézség ellenére uniópárti. Büszke uniós állampolgárságára, arra, hogy végre a fejlett világhoz tartozik, ahova szabadon utazhat, ott munkát vállalhat, ahogy ezt a 2004-es csatlakozáskor maga is nagyon akarta, s népszavazással meg is erősítette. Csoda-e, hogy nem akar lemondani róla?

Épp ez az! Éppen ezen a ponton akarja megrémíteni a magyarokat az ellenzék.

Azzal a hazugsággal, hogy Orbán ki akarja vezetni Magyarországot az Európai Unióból, a többséget a magyar miniszterelnök ellen akarja fordítani.

Az ellenzék vezetői – Gyurcsánnyal, Vonával, Botkával az élen – számtalanszor bebizonyították, hogy otthonosan mozognak a rémihírterjesztők világában. Az Orbán EU-ból való kilépési szándékának imamalomszerű hajtogatása is a rémhíreik közé tartozik.

Ha tiszta vizet akarunk önteni a pohárba, akkor nem árt személyesen Orbán Viktorhoz fordulni helyzetértékelésért. A pénteki rádióinterjújában a miniszterelnök egyebek között ezt mondta:

„A magyar valóság az, hogy a magyar emberek népszavazáson döntöttek arról, hogy belépjünk az Európai Unióba, helyesen döntöttünk. Ezt semmilyen politikai döntés nem írhatja felül. Népszavazás döntött erről, tehát az unióból egyetlen kormány sem léptetheti ki Magyarországot, mert a magyar nép döntött úgy, hogy bent akar lenni, és ez jól van így.”

Ezeket a szavakat érdemes belevésnie a magyarok milliói tudatába, hogy ne lehessen megtéveszteni őket. Orbán tehát ha akarná, akkor se tudná kiléptetni hazánkat az unióból. Mert mi nem szavaznánk meg. Arról nem szólva, hogy Orbán nem csak bent akarja tartani Magyarországot az Európai Unióban, hanem mindent elkövet azért, hogy a nemzetállamoknak minél nagyobb beleszólása legyen a szervezet működésébe. Hogy az Európai Unió minél jobban szolgálja a magyarok érdekeit, életszínvonalának felzárkóztatását az osztrák, francia, német szinthez.

Miközben az ellenzék arra használná az uniós tagságunkat, hogy beeressze hazánkba a migránsok tömegeit, kiszolgáltatva a magyarokat Soros György és a liberális nagytőke akaratának, amiből minden lesz, csak a magyarok boldogulása nem.

A rémhírek azonban csak rémhírek. Nem írják fölül a valóságot.

A valóság pedig az, hogy a magyarok Orbán Viktorral nemcsak vegetálni lesznek képesek az unióban, hanem boldogulni is.

Ergo: egy frászt lépünk ki az unióból!

Forrás: blogstar.hu

Kommentek

Közélet

Szegedi MSZP, ne tegyétek tönkre Szegedet!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Tudjuk, hogy képtelenek vagytok elviselni azt, hogy a valóságot, néha pedig görbe tükröt tartunk elétek, hogy mutatunk egy másmilyen, ám reális jövőképet egy sikeresebb, boldogabb, élhetőbb Szegedről.

Tovább olvasom

Vélemény

Botka László is Nemesi Pál mellé áll? Kezd gyanús lenni ugyanis Garai Szakács László

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Nemesivel ugyanis első ránézésre jobban járna Botka, mint két nagyágyú “partnerével” és támogatójával. Sőt! Szeged is jobban járna.

Tovább olvasom

Vélemény

Ádám Attila: Az igazság felhergeli Botkáék megtépázott idegeit

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A helyzet megérett a jogi következmények levonására – írta az ügyvéd, akinek megint reagálnia kellett Botka László újságjának újabb hazugságaira. Most azonban perelni is fog – tudtuk meg.

Tovább olvasom

Aktuál