Írjon nekünk

Vélemény

Blogstar: Egy frászt lépünk ki az unióból!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Színtiszta hazugság, amit a rendszeres újságolvasó már megszokott a balliberális tábor részéről – írja a Blogstar.hu.

A teljes „demokratikus” baloldal azt a lemezt pörgeti, hogy Orbán mindenáron ki akarja léptetni Magyarországot az Európai Unióból. 2020 után már nem lesz felzárkóztatási forrás, Magyarországnak ezért csak költségei lesznek az uniós tagsággal kapcsolatban, így inkább búcsút intenének a szervezetnek, érvelnek. Természetesen jól tudják, hogy a kiléptetési szándék nem igaz. Hosszan sorolhatnánk azokat az idézeteket, amelyekben a kormány magas rangú képviselői cáfolják mindezt. Az ellenzék által meghallani nem akart mondatok azonban így süket fülekre találnak, Gyurcsányék úgy hirdetik ennek az ellenkezőjét, mintha igazuk lenne. Mintha valóság lenne mindaz, amiről beszélni méltóztatnak. Pedig egyáltalán nem az.

Színtiszta hazugság, amit a rendszeres újságolvasó már megszokott a balliberális tábor részéről. Természetesen ezúttal sem a rosszcsont gyerekek beszélnek belőlük, hanem ez is érdekből, sima hatalmi vágyból való.

A magyarok hetven százaléka ugyanis a szervezettel kapcsolatos minden nehézség ellenére uniópárti. Büszke uniós állampolgárságára, arra, hogy végre a fejlett világhoz tartozik, ahova szabadon utazhat, ott munkát vállalhat, ahogy ezt a 2004-es csatlakozáskor maga is nagyon akarta, s népszavazással meg is erősítette. Csoda-e, hogy nem akar lemondani róla?

Épp ez az! Éppen ezen a ponton akarja megrémíteni a magyarokat az ellenzék.

Azzal a hazugsággal, hogy Orbán ki akarja vezetni Magyarországot az Európai Unióból, a többséget a magyar miniszterelnök ellen akarja fordítani.

Az ellenzék vezetői – Gyurcsánnyal, Vonával, Botkával az élen – számtalanszor bebizonyították, hogy otthonosan mozognak a rémihírterjesztők világában. Az Orbán EU-ból való kilépési szándékának imamalomszerű hajtogatása is a rémhíreik közé tartozik.

Ha tiszta vizet akarunk önteni a pohárba, akkor nem árt személyesen Orbán Viktorhoz fordulni helyzetértékelésért. A pénteki rádióinterjújában a miniszterelnök egyebek között ezt mondta:

„A magyar valóság az, hogy a magyar emberek népszavazáson döntöttek arról, hogy belépjünk az Európai Unióba, helyesen döntöttünk. Ezt semmilyen politikai döntés nem írhatja felül. Népszavazás döntött erről, tehát az unióból egyetlen kormány sem léptetheti ki Magyarországot, mert a magyar nép döntött úgy, hogy bent akar lenni, és ez jól van így.”

Ezeket a szavakat érdemes belevésnie a magyarok milliói tudatába, hogy ne lehessen megtéveszteni őket. Orbán tehát ha akarná, akkor se tudná kiléptetni hazánkat az unióból. Mert mi nem szavaznánk meg. Arról nem szólva, hogy Orbán nem csak bent akarja tartani Magyarországot az Európai Unióban, hanem mindent elkövet azért, hogy a nemzetállamoknak minél nagyobb beleszólása legyen a szervezet működésébe. Hogy az Európai Unió minél jobban szolgálja a magyarok érdekeit, életszínvonalának felzárkóztatását az osztrák, francia, német szinthez.

Miközben az ellenzék arra használná az uniós tagságunkat, hogy beeressze hazánkba a migránsok tömegeit, kiszolgáltatva a magyarokat Soros György és a liberális nagytőke akaratának, amiből minden lesz, csak a magyarok boldogulása nem.

A rémhírek azonban csak rémhírek. Nem írják fölül a valóságot.

A valóság pedig az, hogy a magyarok Orbán Viktorral nemcsak vegetálni lesznek képesek az unióban, hanem boldogulni is.

Ergo: egy frászt lépünk ki az unióból!

Forrás: blogstar.hu

Kommentek

Közélet

“Botka László elfáradt, és ezt arroganciával palástolja!”

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Reggeli tűnődés a vízben úszó Szegeden.

Tovább olvasom

Vélemény

Ságvári Endre Propaganda-díjat nyert Garai Szakács László

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Botka László újságjának fényoszlopa, kinek a valóságot magasról lesajnáló hozzáállása példaértékű és követendő.

Tovább olvasom

Közélet

Komoly bajban lehet a baloldali szegedi propagandagyár

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Elgurult a gyógyszer odaát. Mutatjuk a legújabb akciójukat. UPDATE: Megjelentek az álcivil haverok is.

Tovább olvasom

Aktuál