Többször is felcsaptak a lángok Csanádpalotán

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Négy tűzeset és három műszaki mentés adott munkát a tűzoltóknak – közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Délelőtt egy csanádpalotai tanya közelében mintegy háromszáz négyzetméteren kapott lángra a lekaszált fű, és egy körbála is égett. A tüzet a makói hivatásos tűzoltók oltották el.

Kora délután a kisteleki hivatásos – és a balástyai önkéntes tűzoltók oltottak el egy kistraktort Csengele külterületén, személyi sérülés nem történt.

Nem sokkal ezután ismét Csanádpalota közelében csaptak fel a lángok: a makói hivatásos tűzoltók egy több mint 3200 négyzetméteres akácos aljnövényzetének tüzét fékezték meg.

Száraz fű, aljnövényzet égett Ásotthalom térségében is. A kétezer négyzetméteren égő tüzet szegedi hivatásos tűzoltók valamint mórahalmi és ásotthalmi önkéntes egységek oltották el.

Reggel a szentesi Bem utcában egy nagyméretű fűzfa ága szakadt le, a gyalogos forgalmat veszélyeztetve. Az ágat a szentesi tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.

Délelőtt az M43 autópályán, a Tisza hídja közelében egy homokot szállító román kamion borult fel. Személyi sérülés nem történt, a műszaki mentés ideje alatt a leállósávban haladt a forgalom.

Délután az 55. számú főút 31. kilométerszelvényében, Öttömös közelében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze. A baleset következtében az személyautó vezetője életét vesztette. A műszaki mentést a helyszínre érkező szegedi és ruzsai tűzoltó egységek végezték el.

Default thumbnail
Előző sztori

Labdarúgás: a hétvége Csongrád megyei programja + TABELLÁK

Default thumbnail
Következő sztori

Metro és Retro - véradások jövő héten

Legutóbbi hasonló cikkek