Bulvár

Szigetelnek az Állatvédők

Szigetelnek az Állatvédők

2017. augusztus 9., szerda
Szigetelnek az Állatvédők
orpheus_sziget_fesztival

Az állatvédők a Sziget Fesztivál civil részlegében is képviseltetik magukat, az Orpheus Állatvédő Egyesület programok sokaságával várja az érdeklődőket.

A Sziget 2017 Fesztivál Civil Sziget részlegén a kulturális, szociális, államigazgatási, egészségügyi, esélyegyenlőségi szervezetek mellett környezet-és állatvédő szervezetekkel is találkozhatnak a látogatók. Az Orpheus Állatvédő Egyesület standján a Szigetlakók a felelős állattartás népszerűsítése kapcsán állatos kirakó és memóriajátékokkal, állatfelismerő versennyel, beszélgetésekkel tölthetik el szabadidejüket. A naponta több tízezres látogatót befogadó Sziget 2017 Fesztiválon egy perc unatkozásra sincs idő, ehhez kellően színes programokkal (egész napos fotókiállítással, ingyenes állatos kiadványokkal, állatos játékokkal) vannak jelen a Civil Szigeten az állatvédők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.