Közélet

Startol a Bordányi Színházi Esték

Startol a Bordányi Színházi Esték

2017. augusztus 30., szerda
Startol a Bordányi Színházi Esték

Az elmúlt évek sikereire alapozva az idei télen is megszervezik a Bordányi Színházi Esték rendezvénysorozatot, amely az eddigiekben teltházas előadásokat, rengeteg nevetést és vidám, önfeledt órákat hozott a programokon résztvevőknek.

A szervezők már hetek óta azon dolgoznak, hogy összeálljon a 2017/18-as évad programja, egy előadás dátumát és az előadás címét a mai napon nyilvánosságra is hozták a szervezők. December 18-án és 19-én, egy hétfői és keddi napon 18 órai kezdéssel, dupla előadással indul az évad, ekkor a nagyérdemű a Pesti Művész Színház előadásában Az asszony körbejár avagy kézről kézre című előadást láthatják a Faluházban. A két felvonásos, szünetekkel együtt közel három órás bohózat ismét bővelkedni fog a humoros élethelyzetekben, a darabot idén nyarán mutatták be elsőként Pécsen. A színészek névsora is igazán veretes, hiszen a bordányi deszkákon lép fel

Csengeri Attila, Tunyogi Bernadett, Szabó Sipos Barnabás, Fogarassy Bernadett, Bodrogi Attila

vagy a népszerű tévésorozatokból már jól ismert

Várkonyi András, Cseke Katinka és Borbáth Ottília

. Belépők szeptember 12-től kaphatóak a Faluház ügyfélpultjánál 3000 Ft-os és 2500 Ft-os jegyárakon. Az érvényes Bordány Kártyával rendelkező lakosoknak további 10% kedvezmény jár, így ők a drágább tikettekhez 2700 Ft-os áron, míg az olcsóbb belépőkhöz 2250 Ft-os áron juthatnak hozzá. Újdonság, hogy egy kártyával az idei évadban már maximum öt belépő vásárolható kedvezményesen! Nincs más hátra, mint értesíteni a családtagokat, rokonokat és ismerősöket és készülődni az első színházi programra. Az évad további előadásait várhatóan még szeptember hónapban nyilvánosságra hozzák a színházi program szervezői.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.