Kultúra

Russ'n'roll-al és hazai kedvencekkel folytatódott a SZIN + FOTÓK

Russ'n'roll-al és hazai kedvencekkel folytatódott a SZIN + FOTÓK

2017. augusztus 25., péntek
Russ'n'roll-al és hazai kedvencekkel folytatódott a SZIN + FOTÓK

Tovább zajlik a parádés nyárbúcsúztatás a Partfürdőn: a Brains, a Halott Pénz, az Intim Torna Illegál, a Russkaja, a Cloud9+ és sok más előadó szórakoztatta a közönséget csütörtökön.

Erősen rátromfolt a nyitó napra a Szegedi Ifjúsági Napok, a második este már fesztiválozók sokasága bulizott a hat színpadról érkezők zenék kavalkádjára. Csütörtökön a nagyszínpadon a Soulwave nyitányát követően az Irie Maffia, a Brains és a Halott Pénz szórakoztatta a nagyérdeműt, míg a Captain Morgan Arénában többek közt a Useme, az Ivan & the Parazol és az Intim Torna Illegál szolgáltatta a talpalávalót. A külföldi fellépők sorát gazdagított a russ'n'roll-al érkező Russkaja a világzenei színpadon, ahol a szláv partit követően a Budapest Bár, majd a Gypo Circus gondoskodott a hangulatról. A fesztivál sűrűjében egyre mélyebbre jutva található csak meg a Riska Party Aréna, ahol a New Level Empire és a Cloud9+ táncoltatta a közönséget. Pénteken a fő attrakció Inna fellépése lesz, de a hazai zenei paletta olyan kiválóságai is tiszteletüket teszik, mint Majka & Curtis, a Vad Fruttik, a Kiscsillag, a Hiperkarma, a 30Y, a Supernem, az Esti Kornél vagy a Dungaree. Részletes program

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.