Ökölvívás: nagy érdeklődés övezte az első szegedi profi gálát + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

boxgala031kf

Éjszakába nyúlóan repkedtek a pofonok szombaton Szeged első profi ökölvívó gáláján.

Színvonalas küzdelmeknek lehettek a szemtanúi szombaton a Rókusi körúti Tesco parkolójába kilátogató nézők, itt rendezték meg ugyanis Szeged első profi ökölvívó gáláját. Az éjszakába nyúló rendezvényen kilenc mérkőzést bonyolítottak le, szorítóba lépett többek között a K1-es Európa-bajnok Kéri Valentina és a kick-box világbajnok Filó Attila is.

“Nagyon jól sikerült a gála, a szegedi versenyzők nagyszerűen szerepeltek, mindenképpen szeretnénk, ha majd lenne folytatása. Remek közönség gyűlt össze, majdnem ezren tekintették meg a küzdelmeket. Külön szeretném kiemelni Halasi Évát, az IBF ökölvívó világbajnokát, akinek ez volt a visszatérő mérkőzése, ami nagyon jól sikerült, hiszen megnyerte az összecsapást. Szintén vele kapcsolatos információ, hogy Szegeden folytatja a felkészülést és szeretnénk ha a jövőben itt tudna majd kötelek közé lépni akár egy címmérkőzésen is” – mondta el portálunknak Simon Zsolt, a gála főszervezője.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Visszahívtak a piacról három veszélyes pirotechnikai terméket

Default thumbnail
Következő sztori

Egyre nő a Brexit-tárgyalások menetével elégedetlen britek aránya

Legutóbbi hasonló cikkek