/

Nyári felvételi a Szeged-Csanádi Egyházmegye főiskoláján, a Gál Ferenc Főiskola hitéleti szakjain

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

gff02

A Gál Ferenc Főiskola ösztöndíjas és önköltséges hitéleti alap-, mester és osztatlan képzésein, nappali és levelező tagozaton szegedi, szarvasi és gyulai képzési helyszínekre hirdet felvételt, amit nem a központi “felvi” rendszeren keresztül, hanem intézményi eljárásban szervez meg. A jelentkezés online felületen történik.

Augusztus 31-ig lehet jelentkezni a Főiskola honlapján.

A GFF olyan közösség, ahol a hallgatók megtalálhatják hivatásukat, elköteleződhetnek a tudományok művelése, a társadalmi problémák enyhítése, a közösségek szolgálata mellet.

A Főiskola államilag elismert, akkreditált nyelvvizsgaközpont, a sikeres nyelvvizsgát intenzív tanfolyamok szervezésével segíti angol, német és olasz nyelvből.

Az ERASMUS+ program keretében a GFF-es hallgatók lehetőséget kapnak külföldi tanulmányi és szakmai gyakorlati utakon való részvételre is.

A tudományos munka mellett a Főiskola rendszeres kulturális, szabadidős- és sportprogramokkal teszi emlékezetessé a hallgatói életet.

A felvételi eljárással kapcsolatban további információval szolgálnak a GFF központi és kari tanulmányi osztályai, személyesen a szegedi Dóm tér 6. szám alatti főépületben, illetve a szarvasi és a gyulai campus-okon lehet érdeklődni. Központi felvételi tájékoztatás telefonon a +36 62 313 151-es telefonszámon, e-mailben a to@gff-szeged.hu e-mail címen is kérhető.

Előző sztori

A nyerstej árak emelkedéséhez a termékpálya minden tagjának össze kell fognia

Következő sztori

Túszt ejtettek egy hollandiai rádióállomás épületében