Molnár Zsolt: baráti hangulatú volt a megbeszélés Botka Lászlóval

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

botka_molnar003kf

Baráti hangulatúnak nevezte Molnár Zsolt szocialista elnökségi tag a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában kedden azt a megbeszélést, amelyet előző nap folytatott az MSZP miniszterelnök-jelöltjével.

A találkozót azután tartották, hogy Botka László egy múlt heti interjúban az MSZP álláspontjával ellentétesnek minősítette Molnár Zsoltnak a szövetségi politikával kapcsolatos nyilatkozatát. Válaszul Molnár Zsolt abszurdnak nevezte, amit a miniszterelnök-jelölt mondott.

Molnár Zsolt kedden azt hangsúlyozta: nem személyes konfliktusról volt szó, és a baráti hangulatú megbeszélésen kompromisszumok születtek. Kérdésre válaszolva elmondta: nem volt fenyegetés, presszió, Botka Lászlóval kapcsolatban pedig úgy fogalmazott: köztük nincs egyetlen elvarratlan szál sem.

A politikus megerősítette azt a sajtóhírt, amely szerint hónapokkal ezelőtt elvesztette a laptopját egy repülőgépen Madridban. Közölte: a konzulátus közbenjárására visszakapta a számítógépet. Molnár Zsolt elmondta: a laptopon minősített információt nem tárolt, és a gépet több kód is védte.

Ugyancsak a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Kiszelly Zoltán politológus arról beszélt, hogy az MSZP-nek továbbra is választ kell adnia arra az irányvitára, miszerint külön, vagy más pártokkal összefogva indul a választáson.

Kiszelly Zoltán szerint Molnár Zsolt “beállt ismét a sorba”, ettől azonban probléma nem változik.

“Azzal, hogy egy fügefalevéllel elfedik a problémát, szőnyeg alá söprik, attól még az irányvita fennáll ” – fogalmazott a politológus, aki hibának nevezte, hogy ebben a kérdésben, fél évvel a választások előtt, még nem döntött az ellenzéki párt.

Előző sztori

Baleset történt Forráskút közelében

Következő sztori

A NAV mintegy egymillió adózót értesít tartozásról vagy túlfizetésről