Megszűnt a várakozás Röszkénél

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Torlódás a röszkei határátkelõn

Megszűnt a várakozás a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen, a kilépő és belépő személyforgalomban is. Mostanra zavartalan az átlépés – írja a police.hu.

Szombaton hajnaltól a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő és belépő oldalán is kétórás várakozás alakult ki a személyforgalomban. A torlódás augusztus 6-án 12 órára megszűnt, egy óra alá csökkent a várakozási idő, az átkelés mostanra folyamatos.

A rendőrség a következő hetekben is, mind a kilépő, mind a belépő oldalon erős forgalomra számít, hiszen a turisták pihenni, Nyugat-Európából a vendégmunkások szabadságra indulnak, amelynek leteltével ismét visszatérnek munkahelyükre.

Ezért útnak indulás előtt célszerű tájékozódni a határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség honlapjának Határinfó rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikációjával.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

Előző sztori

Baleset okozóját keresi a rendőrség

Következő sztori

Hollik: a kormány nézzen utána Czeglédy Csaba közérdekű adatigényléseinek