Hírzóna

Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrád megyében

Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrád megyében

2017. augusztus 10., csütörtök
Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrád megyében
migransok_0912_reggel08_gs

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra 12 migráns Csongrád megyében. A rendőrök a két csoportban érkező férfiakat feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

A járőrök augusztus 10-én, 0 óra 30 perckor, Ásotthalom közigazgatási területén tartóztattak fel 10 migránst - írja a police.hu. A csoport tagjai magukat afgán állampolgárnak vallották. Alig 5 perccel később, 0 óra 35 perckor Röszke külterületén, további 2 főt tartóztattak fel a rendőrök, elmondásuk szerint ők szintén afgán állampolgárok. A férfiak sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.