Ideiglenes forgalomkorlátozás Szegeden és Csongrádon

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kekfeny_rendorseg_szirena

Az ünnepi rendezvényekhez kapcsolódóan ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani Szegeden és Csongrádon.

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata augusztus 20-án a Széchenyi téren tartja központi ünnepségét. A rendezvény ideje alatt, 10 és 11 óra között a Városháza előtt, a Károlyi Mihály és a Kiss Ernő utca közötti útszakaszt lezárják – tájékoztat a police.hu.

A tűzijáték zavartalansága érdekében a rendőrök szakaszosan zárják le a Belvárosi hidat: augusztus 20-án, 20 óra 40 perctől a gépjárműforgalom, 20 óra 50 perctől a tömegközlekedés elől. A forgalomkorlátozás 21 óra 20 percig tart.

A RakpartFeszt miatt augusztus 15-től a Huszár Mátyás rakparton teljes útlezárásra kell számítani. A járművezetők 2017. augusztus 21-én, 12 órától használhatják újra a rakpartot.

A Nemzeti Ünnephez kapcsolódóan ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani Csongrád belvárosában is. A Kossuth téren, augusztus 20-án, 8 óra 30 perctől 10 óráig, az Iskola utca és a Szent György utca között kell az arra közlekedőknek útlezárásra számítaniuk. A rendőrség kéri a járművezetők fokozott figyelmét és türelmét!

Előző sztori

51 illegális bevándorlót találtak a Csongrád megyei rendőrök

Következő sztori

Szegedi lány a Miss Balaton 12 döntős szépsége között