Huszonharmadik alkalommal rendezik meg a Deszki Falunapokat

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szorolap_falunap2017_ff_j

Huszonharmadik alkalommal rendezik meg szeptember 1-3. között Deszki Falunapokat, melynek kísérő rendezvénye lesz a Polgármesterek XVIII. Nemzetközi Főzőversenye.

A pénteki és szombati programok a Deszki Szabadidőparkban lesznek megtartva, ezen felül a Deszki Faluház ad helyet az “ÉN DESZKEM” fotókiállításnak, melynek megnyitójára pénteken 15:45-re várják az érdeklődőket.

A Falunapok ünnepélyes megnyitója 16.30-kor a Szabadidő Park nagy sátrában lesz. Koncertet ad a Szeged Live Band, majd 21 órakor Dér Heni lép színpadra, aki sokak által ismert és szeretett legjobb dalait hozza el. A koncertet utcabál követi a Szeged Live Banddel, egészen hajnalig.

Szeptember 2-án, szombaton, 8:30-kor lovas-fúvószenés ébresztővel nyitják a napot, majd a hagyományokhoz hűen, idén sem marad el a horgászverseny, a XIV. Szalma Zoltán Kézilabda Emléktorna és a Szomszédoló sem. A Szabadidőparkban népi játszóház, ugrálóvár, trambulin, arcfestés, kézműveskedés, íjászat várja a gyerekeket. Délben közel ötven nevezővel megkezdődik a XVIII. Polgármesterek Nemzetközi Főzőversenye melynek házigazdája Nádas György lesz, majd 13:30-tól az VI. Falunapi Tortadíszítő Versenyre kerül sor.

15 órától útnak indul a “Deszk Parádé”, valamint lesz görkorcsolya bemutató is. 17.40-től a “Miénk a színpad” nevet viselő kulturális műsorra invitálják az érdeklődőket. 20 órától táncházba várnak mindenkit, 20:30-tól a színpadon McHawer & Tekknő, amit a tűzijáték követ. 21:30-tól Wolf Katié a színpad, majd dj Iglódi retro zenés discoval felel a jó hangulatért az utcabálon.

Vasárnap 10 órától Szent Misével, 11 órától pedig a Cantabella Női Kar Ünnepi hangversenyével zárják a rendezvényt a Római Katolikus Templomban, és idén sem maradhat el a szombati napon a helyi termékek bemutatója és vására és az óriásbuborék-fújás sem.

Előző sztori

Állatkertek éjszakája a Szegedi Vadasparkban

Következő sztori

Labdarúgás: büntetőkkel búcsúztatta a Bordány az FK Szegedet a Magyar Kupában + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek