Sport

Hummelben a Szeged-Grosics

Hummelben a Szeged-Grosics

2017. augusztus 3., csütörtök
Hummelben a Szeged-Grosics
SZS20170730_cegled_szeged2011_039

A Hummel kizárólagos magyarországi forgalmazójával, az LV International Kft-vel kötött megállapodás értelmében, a 2017/18-as bajnoki idénytől a dán sportruházati cég termékeit viselik a Szeged2011 felnőttcsapatának és utánpótlásának játékosai.

A cég és a klub között régóta van kapcsolat, így az eddigi együttműködést egy új márkára bővítették ki a felek, így jöhetett szóba a Hummel. Mint azt

Veisz László

, az LV International Kft. tulajdonosa elmondta, a korábbi márkához képest kedvezőbb kedvezőbb feltételekkel, jobb minőséggel tudják kiszolgálni a Szeged 2011-Grosics Akadémiát. A cég a városi klubok közül nem csak a Szeged-Grosiccsal, hanem a MOL-Pick Szeged férfi kézilabda-csapatával is kapcsolatban áll. Az 1923-ban alapított Hummel jelentős történelmi múltra tekint vissza a sportruházat iparágában. A cég Aarhusban található központjában 140 szenvedélyes alkalmazott dolgozik azon, hogy megvalósítsa a kitűzött közös küldetést: a sporton keresztül megváltoztatni a világot. A vállalat elsődleges piacai közé Skandinávia, Közép-Európa és Törökország tartozik, de ezeken kívül további 32 országban értékesíti termékeit. A Hummel ruhákat és felszereléseket tervez, gyárt, majd értékesít a különböző sportágak számára. Portfóliójában sportcipők és szabadidős ruházat is megtalálható felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A Hummel évente több alkalommal új stílusokat indít el, amelyek következetesen vegyítik a retro és az aktuális trendeket. Az LV International Kft. 2005-ben kezdte működését a sportpiac területén. A cég működésének alapfilozófiája a sportegyesületek felszerelésigényeinek maximális kielégítésén alapszik. Magyarországon 2006-ban még három márka képviselőiként voltak jelen, azonban a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, valamint a sportpiac igényeinek alakulásához alkalmazkodva mára 10 világszínvonalú márka kizárólagos beszállítói. Csúcsminőségű termékeinek és kedvező ajánlatainak köszönhetően több mint 40 első osztályban szereplő labdarúgó, kézilabda, röplabda, vízilabda, futsal és floorball csapattal áll együttműködési kapcsolatban, továbbá közel 100 élő szerződése van különböző egyesületekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.