Sport

Hátország: Erdélyben edzőtáboroznak a szegedi hokisok

Hátország: Erdélyben edzőtáboroznak a szegedi hokisok

2017. augusztus 14., hétfő
Hátország: Erdélyben edzőtáboroznak a szegedi hokisok
u14_jegkorongtorna107kf

Javában készül a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű SC a következő idényre: a klub korosztályos csapatai hétfőn utaznak el az erdélyi edzőtáborba.

A szegediek egy hónapja kezdték el a közös munkát, az erőnléti foglalkozások mellett főképp a gyorsaságot fejlesztették, a hétfőn rajtoló erdélyi edzőtáborban azonban már a jég is előtérbe kerül. "Jövő hétfőn tíz napra Erdélybe utazunk, ott edzőtáborozunk majd. Tavaly próbáltuk ki ezt a lehetőséget, és nagyon bevált, minőségi munkát lehetett végezni. Napi két jeges és egy szárazedzésünk lesz, és mivel a szállásunk is közel van a pályához, csak a hokira kell majd figyelni"- mondta

Csiki Csaba

edző, akinek tanítványaival a szülők is utaznak Erdélybe. A csapatok szeptember közepén játssza az idei első hivatalos mérkőzéseit: hogy mindezt melyik csoportban tehetik meg a korosztályos együttesek, az a kvalifikáció során dől el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.