Bulvár

Gyűlnek a SZIN-ezők sátrai a Partfürdőn + FOTÓK

Gyűlnek a SZIN-ezők sátrai a Partfürdőn + FOTÓK

2017. augusztus 22., kedd
Gyűlnek a SZIN-ezők sátrai a Partfürdőn + FOTÓK
szin_nulladik_nap021kf

A legjobb sátorhelyekre pályáznak a Szegedi Ifjúsági Napok első fesztiválozói, a nulladik napon megérkezett több mint kétszáz fiatal már elfoglalta a helyét a bemelegítő estére.

Kipakoló árusok, épülő színpadok, unatkozó mentősök látványa határozta meg kedd délután a Partfürdő látképét, majd 17 órától megindult a SZIN új beléptető rendszere, mely gördülékenyen engedte a bulihelyre a fesztiválozókat. Az első kétszáz érkező gyorsan bejutott a helyszínre, hogy sátrat verjen az egyelőre még bőséges helykínálatot mutató kempingben. "A legjobb sátorhelyet szerettük volna megszerezni, hogy majd könnyen megtaláljuk" - mondták el a bulizó fiatalok, akik leginkább a Punnany Massif koncertjét várják, de a Tankcsapda, a 30Y és a Paddy and the Rats is a húzónevek közt szerepel. A SZIN-ezők közt ismét számos szegedi, illetve a város vonzáskörzetéből érkező fesztiválozót találni, de akadnak nem kimondottan a vonzáskörzetből, például Budapestről, illetve Gyöngyösről, sőt a Partuimból ide látogató fiatalok is, akik egy emlékezetes nyárzáró buli kedvéért jöttek el a Napfény Városába. Bár kedden még a hivatalos program szerint nincsenek koncertek, unatkozni így sem fognak a bulizni vágyók, ma már munkába állnak az italmérők és az ételárusok, a Hungi 88 partisátorban pedig beköltöző buli indítja a fesztivált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.