Elismeréseket vehettek át a Csongrád megyei rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kituntetes_rendorseg_augusztus20

Augusztus 20-a alkalmából tartottak ünnepséget a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon csütörtökön.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője a rendőrfőkapitányi beosztásban eltöltött 20 év alatt kifejtett kiemelkedően példamutató tevékenységéért Simonyi József, “a legvitézebb huszár” pisztoly emléktárgyat adományozott, valamint a rendőrség állományában huzamosabb idő óta végzett példamutatóan kiemelkedő szolgálatellátásáért elismerésben részesítette Lukács János rendőr dandártábornokot, rendőrségi főtanácsost, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét. A rendőrfőkapitány az ünnepségen elsőként a belügyminiszter és az országos rendőrfőkapitány által adományozott elismerésekhez gratulált.

Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere két és fél évtizedes rendőri munkája és eredményes feladatellátása elismeréseként rendőrségi tanácsosi címet adományozott Hegedűs László rendőr főtörzszászlósnak, a Szentesi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnokának. Festmény emléktárgyban részesült a rendőrség állományában végzett színvonalas munkája és szakmai életútja elismeréseként 90. születésnapja alkalmából Deák Lajos nyugállományú rendőr főtörzsőrmester, a Szegedi Rendőrkapitányság volt személykísérője.

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány több mint három évtizedes példás szolgálatteljesítése és szakterületen elért eredményei elismeréseként ajándékutalványban részesítette Tóth János rendőr alezredest, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság különleges foglalkoztatási állományú tagját.

Lukács János dandártábornok, a megyei rendőrfőkapitány emléktárgyat adott át a főkapitányság határon átnyúló kapcsolatainak formálása és elmélyítése területén kifejtett folyamatos segítségnyújtó tevékenységéért Farkas Andrásné Borbényi Zitának, a Szegedi Tudományegyetem Belgyógyászati Klinika osztályvezetőjének, valamint Katona Mártának, a Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinika egyetemi tanárának. A Rendőrségi Nyugdíjasok Csongrád Megyei Egyesületének létrehozatala és működtetése során végzett kiemelkedő tevékenységéért ajándékutalványban részesítette Madarász Mihály nyugállományú rendőr ezredest, rendőrségi főtanácsost, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság volt hivatalvezetőjét.

Az augusztus 20-a alkalmával megrendezett ünnepségen a főkapitány emellett kinevezésekhez is gratulált és több mint félszáz dolgozónak ismerte el kiemelkedő munkáját, melyet hivatásosként vagy nem hivatásosként végez.

Előző sztori

Női labdarúgás: kupameccsel nyitja az új idényt a Szent Mihály

Következő sztori

Klebelsberg Központ: nő a többletmunkát végző pedagógusok anyagi elismerése