Csókos asszony a Zsombói Szabadtéri Színpadon + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

csokosasszony_zsombo7

Sztárszínészekkel és szegedi tánc- és statiszta gárdával mutatják be Zsombón a Csókos asszony operettet augusztus 4-én.

Esztergályos Cecília mellett még Verebes István és a Szegeden és Győrben is oly’ kedvelt Járai Máté neve is látható a szereplők között.

Az elődást három estén tűzik műsorra a Szabadtéri Színpadon. A századfordulón, Budapesten játszódó operett Zerkovitz Béla, eredetileg szegedi építészmérnök tollából való.

A színészekkel két próba között egy zsombói barackosban találkoztunk, akik elárulták, nagy izgalommal várják a bemutatót, amit biztosan imádni fog a közönség.

„2010-ben, lassan nyolc éve szerződtem el Szegedről a Győri Nemzeti Színházhoz. Imádtam a szegedi éveket és még a mai napig hiányoznak is, emiatt számomra külön öröm, hogy az utóbbi pár évben volt és van lehetőségem nyaranta visszatérni egy-egy előadásra Szegedre, vagy éppen Zsombóra. A Csókos asszony kapcsán annyit tudok elmondani, hogy már a történetből kiindulva is csak siker lehet. Ehhez párosul még a kiváló szereplőgárda és Halasi Imre profi rendezése is. Az előadás egyaránt ajánlott az operett rajongóknak és azoknak is, akik a prózát preferálják, hiszen Magyarország vezető színészeit láthatják játszani. Bízom benne, hogy nagyon sok ismerős szegedi arcot fogok látni a nézők soraiban, akiknek innen kívánok jó szórakozást” – mondta el lapunknak Járai Máté.

A színészek mellett fontos elmondani, hogy a statiszták és a táncosok is Szegedről jöttek. A Tömörkény István Gimnázium tanulói, az Akropolisz Táncszínház növendékei, valamint a Szegedi Nemzeti Színház táncosai és énekkari művészei járulnak hozzá az előadás sikerességéhez.

„Körülbelül három hete kezdtük el összerakni és megtanulni a koreográfiákat. Ez idő alatt a színészek megtanultál a szöveget és nekik július végén, két nap alatt betanítottuk a József Attila színházban, Budapesten. Az utolsó héttől próbáltunk itt mindannyian Zsombón” – tették hozzá Kerek Tímea és Kerek Attiláné koreográfusok.

Az előadást augusztus 4-én, 5-én és 6-án láthatja a közönség. További információkért és jegyfoglalásért kérjük, látogasson el a Zsombói Szabadtéri Színpad oldalára.

no images were found

Előző sztori

Klímastand a Hódmezővásárhelyi Strand, Termálfürdő- és Sportuszodában

Következő sztori

Labdarúgás: tavaszra készülhet el a fedett lelátó Vásárhelyen