Vélemény

Az önfeladás X-faktora

Az önfeladás X-faktora

2017. augusztus 28., hétfő
Az önfeladás X-faktora

Úgy tűnik, az ormótlan hülyeség valóban határtalan. Annál is nagyobb baj, hogy életveszélyes. Mert nem más, mint: önfeladás.

Tovább folytatja ámokfutását a honi balliberális pártocskák és a szivárványrajongó értelmiségiek egyik rajongva tisztelt példaképe,

Justin Trudeau

kanadai miniszterelnök és kormánya. Az értékromboló és polgárpukkasztó tevékenységük legújabb fejezete, miszerint szeptember 1-jétől „X” jelet kaphatnak útlevelükbe vagy más személyi okmányaikba azok a polgáraik, akik „sem férfiként, sem nőként” nem azonosítják magukat. Sajtóhírek szerint ezzel a harmadik, „nem meghatározottnak” nevezett opcióval az érintettek azon jogát szeretnék biztosítani, hogy „azonosítsák saját nemi indentitásukat”. Akkor hát azonosítsunk mi is! Úgy tűnik, az ormótlan hülyeség valóban határtalan. Annál is nagyobb baj, hogy életveszélyes. Mert nem más, mint: önfeladás. Az eszetlen, korlátok nélküli nyitottság, a félreértelmezett liberalizmus, a szédült szabadosság burjánzása évezredek építményeit igyekszik aláásni. Migránspátyolgatással itt, X-neműsítéssel ott. Aztán káoszt, rendetlenséget és félelmet szül a tolerálhatatlan tolerancia. Láttuk és látjuk, hová vezet ez a gyáva gyökértelenség. Mert szögezzük le: nincs (ugye, nincs?!) muszlim Európa, és nincs (ugye, nincs?!) harmadik nem. Úgy tökéletes, ahogy teremtetett, és ahogy elrendeltetett. Vigyázó szemeinket Trudeau-ra vessük! Ízelítőt ad abból, milyen károkat okozhat a fékevesztett globalista balliberalizmus. A kanadai X-faktor győztes úr(?) kormánya tavaly odáig merészkedett, hogy felvetette, írják át nemsemlegessé az egyébként gyönyörűséges kanadai himnusz, az „O Canada” egyik sorát. („A haza igaz szeretete minden

fiad

számára parancs” mondatot erre cserélték volna: „A haza igaz szeretete

mindannyiunk

számára parancs”. Angolul: „in all thy

sons

command” helyett „in all of

us

command”.) Számukra ebben áll az alkotás. Nincs ennél fontosabb ügy. Számunkra viszont nem is kell ennél egyértelműbb üzenet, ennél fontosabb figyelmeztetés. Isten, óvd meg a magyart!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.