Közélet

A Volánbusz folyamatosan ellenőrzi a járatok klímáját

A Volánbusz folyamatosan ellenőrzi a járatok klímáját

2017. augusztus 1., kedd
A Volánbusz folyamatosan ellenőrzi a járatok klímáját

A Volánbusz folyamatosan ellenőrzi járatain a klímaberendezések, szellőzőrendszerek, ablakok megfelelő működését, hiba esetén a problémát a lehető leggyorsabban elhárítják - közölte az autóbusz közlekedési vállalat az MTI érdeklődésére.

A Volánbusz tájékoztatása szerint autóbuszai jelentős többsége digitális vezérlésű klímaberendezéssel van felszerelve, amelyek jellemzően 28 és 17 Celsius fok között állíthatók. Megjegyzik, hogy a klímák hatékonyságát ilyen meleg időben rontja, ha egy vonalon sok a megálló, ezért gyakran nyitják a jármű ajtaját. A társaság hangsúlyozta, hogy minden klímaszezont megelőzően a buszok klímaberendezéseit már a tavaszi hónapokban kötelezően átvizsgálják, karbantartják az optimális működés érdekében. A Volánbusz arra készül, hogy szerdától a két legnagyobb budapesti autóbusz-állomáson vizet oszt utasainak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.