/

Terápiás programok és szépségverseny az ÁGOTA-tábor negyedik napján + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

agota_tabor_hetfo_szepsegverseny227_gs

A bizalomról esett szó a pedagógiai programokon, este pedig kiderült, ki a legszemrevalóbb a táborban.

A hétfői nap sem telt eseménytelenül Doboz-Szanazugon: a XXI. ÁGOTA (Állami Gondoskodásban Élő Fiatalok Országos Találkozója) Országos Tábor negyedik napján a gyermekek önbizalom-képével és a másoknak adható bizalom fontosságával foglalkozó pedagógiai programokkal folytatódott a rendezvény

A másoknak adható és a saját magunkba vetett bizalomról is szó esett a kaszpem rendszeren alapuló pedagógiai foglalkozásokon. A terapeuták vezette klienscsoportok játékos feladatokon keresztül fedezhették fel az összetartozás érzését a bizalom élményén keresztül.

no images were found

Az este más jellegű programmal várta a táborozókat: kicsik és nagyok, fiúk és lányok mérethették meg magukat külcsíny terén. Az ÁGOTA szépségversenyén az indulók nagy száma is nehezítette a zsűri dolgát, számos kategóriában hirdettek győztest az est végén.

A 2017. évi ÁGOTA-táborról a SZEGEDma.hu minden nap helyszíni beszámolóval, fotógalériával jelentkezik.

A közel ötszáz fős táborban a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató számos gyermeke és fiatalja vesz részt. Továbbra is folyamatosan várják nevelőszülők jelentkezését a 06/20-946-0101, a 06/20-284-4727, valamint a 06/30-624-2840-es telefonszámokon!

Összefoglalónkat a tábor első napjáról ITT olvashatja.

Összefoglalónkat a tábor második napjáról ITT olvashatja.

Összefoglalónkat a tábor harmadik napjáról ITT olvashatja.

no images were found

Előző sztori

Harry Potter varázsa Szegeden sem múlik el

Következő sztori

Leszakadó faágakhoz riasztották a katasztrófavédőket