Kultúra

„Színház az egész… Kass Galéria!”

„Színház az egész… Kass Galéria!”

2017. július 11., kedd
„Színház az egész… Kass Galéria!”
Kass_kiall

A színház lesz a Kass Galéria idei második félévének központi témája Szegeden. Július 12-én, szerdán 17órakor nyitják meg a „Kass és a színház”, valamint a „Schreiber-Gyermek-Színház” című kiállítást.

Két új kiállítás is nyílik egy napon a szegedi Kass Galériában. Kass János színház-témájú grafikáit, műveit mutatják be a „Kass és a színház” című tárlaton: többek között a Hamlet, a Háry János, Az ember tragédiája és a Kékszakállú herceg vára című művekhez készült illusztrációkat láthatják az érdeklődők. Szintén ezen a napon nyitja meg kapuit a Schreiber-Gyermek-Színház című papírszínház-kiállítás, ahol húsz miniatűr papírszínházi jelenetet ismerhetünk meg a huszadik század fordulójáról. A látogatók elé tárulnak a Csipkerózsika, a Hamupipőke, A varázsfuvola és az Aladdin és a csodalámpa ikonikus jelenetei is. A „Kass és a színház”, valamint a „Schreiber-Gyermek-Színház” című kiállításokat július 12-én, szerdán 17 órakor nyitják meg a Kass Galériában. Mindkét tárlat december 31-ig látogatható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.