Szerdán is folytatódott a keddi vihar okozta károk felszámolása

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Három tűzeset, több mint harminc műszaki mentés adott munkát a tűzoltóknak – közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Kevéssel délután két óra előtt Bordányban égett avar, illetve aljnövényzet, körülbelül egyhektáros területen. A helyszínre ruzsai és szegedi tűzoltó egységek érkeztek, akik rövid idő alatt eloltották a tüzet.

Nem sokkal később egy Ruzsa melletti tanya közelében erdő aljnövényzete gyulladt meg: a tüzet a kiérkező ruzsai hivatásos egység a helyi önkéntes tűzoltókkal együttműködve fékezte meg.

Késő este a 4524. számú úton, Dóc közelében egy személygépjármű égett. A tüzet a helyszínre érkezett kisteleki hivatásos egység oltotta el, személyi sérülés nem történt.

A Csongrád megye fölött kedden átvonult vihar leginkább Hódmezővásárhely területét érintette. Útját kidőlt fák, leszakadt faágak szegélyezték. A nap során tovább folytatódott a károk felszámolása: Hódmezővásárhelyen 23 esetben kellett beavatkozniuk a helyi hivatásos tűzoltóknak, Szegeden 6, Ruzsán, Kisteleken, Bordányban és Mórahalmon 1 – 1 esetben volt szükség műszaki mentésre, személyi sérülés nem történt.

Előző sztori

Újabb gyanúsított előzetes letartóztatását indítványozta az ügyészség a Czeglédy-ügyben

Következő sztori

Klímastand a Makói Fürdőfesztiválon