Strandfoci: nem bírt a Bonyháddal az FC Junior Sport

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

fcjuniorsport_bonhyad_strandfoci

Máté Róbert négy gólt szerzett, az FC Junior Sport vereséget szenvedett a szervezetten játszó Bonyhádtól.

Negyedik mérkőzésére készült az FC Junior Sport a Nemzeti Strandlabdarúgó Liga első fordulójának zárónapján. Pénteken a Garvittax elleni sikerrel startolt Paolo Marcelo Rocha legénysége, majd szombaton előbb a Siófoktól kapott ki ráadásban, délután pedig az Eger ellen aratott fölényes sikert egy gólzáporos találkozón. Ezúttal a tavalyi bronzérmes, Bonyhád BFC várt a szegedi csapatra és az már hamar egyértelművé vált, hogy Köllő Roland tanítványai nagyon szervezett focit játszanak. Máté Róbert góljával szerezte meg a vezetést a bonyhádi gárda, majd nem sokkal később ismét ő talált be. Lipőknek több védést is be kellett mutatnia, ezzel együtt újabb gól nem született az első 12 percben.

A második játékrészben nem változott a játék képe, ismét Máté volt eredményes, ám a középkezdésből rögtön sikerült a szépítés az FC Junior Sportnak, a csapat lengyel légiósa, Filip Gac vette be Ficsor kapuját. A szegediek első akciógólját Rutai Balázs jegyezte, ezzel egy gólra zárkózott az utolsó harmad előtt Paolo Marcelo Rocha legénysége. Az utolsó játékrészben azonban már csak a Bonyhád tudott gólt szerezni, méghozzá hármat is, így végül 6-2-s vereséget szenvedett az FC Junior Sport.

Ezzel a bajnokság első hétvégéjét két győzelemmel és két vereséggel abszolválta a szegedi együttes. A második fordulót egy hét múlva rendezik meg szintén Siófokon, ahol az FC Junior Sport ismét összecsap az Egerrel, találkozik a DEAC-cal, a tavalyi ezüstérmes Energia SC-vel, valamint a címvédő Jászfényszaru GWP Cserry csapatával is.

Nemzeti Strandlabdarúgó Liga 1. forduló

Bonyhád BFC – FC Junior Sport 6-2 (2-0, 1-2, 3-0)
Siófok, MLSZ Beach Aréna. Vezette: Mód István, Antal Szabolcs, Maml Zoltán.
Bonyhád: Ficsor – Máté, Szlama, Sebestyén, Völgyi. Csere: Genczler, Schulteisz, Szász, Komáromi, Tóth A. Vezetőedző: Köllő Roland.
FC Junior Sport: Lipők – Szentes Bíró, Rutai, Deák, Gac. Csere: Popovics, Petőfi, Csanády, Rádi, Takács, Rozs. Vezetőedző: Paolo Marcelo Rocha.
Gól: Máté (4), Genczler, Szlama ill. Gac, Rutai.

Előző sztori

Szakértő: az iszlám szélsőséges értelmezése nem általános a muszlimok körében

Következő sztori

A Hortobágyra elhurcoltakra emlékeztek a Kálvária-keresztnél