Bulvár

Segédmotoros és kerékpáros sérült meg hétfőn

Segédmotoros és kerékpáros sérült meg hétfőn

2017. július 11., kedd
Segédmotoros és kerékpáros sérült meg hétfőn

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három anyagi kárral, valamint két személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

Könnyebben sérült egy segédmotoros, aki nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, majd elesett július 10-én délelőtt az 5411-es út 15-ös kilométerszelvényében. Súlyosan sérült egy kerékpárúton közlekedő biciklis, akinek a jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget egy gépkocsi sofőrje 12 óra körül, Makó belterületén. Motorozás és kerékpározás során fontos a megfelelő védőfelszerelés viselése, a vezetéstechnikai ismeretek fejlesztése. Ismerje meg járművét, tartsa be a közlekedési szabályokat, vezessen óvatosan és figyelmesen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.