Bulvár

Öngyilkos lett Chester Bennington, a Linkin Park énekese

Öngyilkos lett Chester Bennington, a Linkin Park énekese

2017. július 20., csütörtök
Öngyilkos lett Chester Bennington, a Linkin Park énekese
gyertya_mecses_gyasz_mindenszentek

Chester Bennington, a Linkin Park énekese öngyilkos lett - értesült a tmz.com celebportál ügyészi forrásokból.

A 41 éves férfi felakasztotta magát Los Angeles megyei otthonában. Holttestét helyi idő szerint csütörtök reggel fedezték fel. A nős Benningtonnak két házasságából hat gyermeke volt. Az énekes évek óta drog- és alkoholproblémákkal küzdött. Korábban elmondta, hogy már foglalkozott az öngyilkosság gondolatával, mivel gyermekként egy idősebb férfi szexuálisan bántalmazta.

Chester Bennington

nagyon közel állt

Chris Cornellhez

, a Sound Garden és az Audioslave májusban öngyilkos lett énekeséhez. Cornell csütörtökön lett volna 53 éves. Májusban Bennington nyílt levelet írt Chris Cornellnek öngyilkossága napján. A Linkin Park nyitotta meg június 27-én, a jubileumi, 25. VOLT Fesztivált Sopronban. Az amerikai rockzenekar Meteora című albuma a zenei történet egyik legnagyobb alternatív albuma lett. https://www.youtube.com/watch?v=eVTXPUF4Oz4

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.