Nem indul a szeptemberi időközi választáson az algyői Fidesz

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pongracz_tamas01_gs

Arra kérjük az algyői polgárokat, hogy szeptemberben adjanak egy új esélyt Algyő fejlődésének, amely a bukott Molnár Áronnal nem valósulhat meg – közölte a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Algyői Szervezete.

“Három évvel ezelőtt azért indultunk a választásokon, mert segíteni akartuk Algyő fejlődését. Hittünk benne, hogy a település többre képes, tenni akartunk azért, hogy Algyő erősebbé, élhetőbbé és sikeresebbé váljon – írja közleményében Pongrácz Tamás, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Algyői Szervezetének önkormányzati képviselője.

A közlemény így folytatódik: “2014-ben egyedülálló lehetőséget kaptunk: az ország gazdasága soha nem látott módon erősödik és kezdetét vette az Európai Unió új fejlesztési ciklusa, aminek következtében rengeteg fejlesztési forrás segíti a hazai településeket. Lázár Jánosban pedig erős, tettre kész szövetségesre lelt Algyő.

A fejlődés helyett azonban a viszály, a széthúzás és az ellenségeskedés évei következtek. Molnár Áron polgármestersége alatt egyetlen jelentős fejlesztés sem indult, miközben a térség települései sorra jelentenek be több tíz, több százmilliós, sőt milliárdos beruházásokat.

A kihagyott pályázati programok, az elvesztett fejlesztési források és a rengeteg eltékozolt lehetőség árnyékában soha nem látott módon megosztott lett Algyő. Az önkormányzat lényegében háborús övezetté vált, miközben a lakosság egyre kevésbé fogadta el Molnár Áron kezdeményezéseit, ötleteléseit. Jó példa erre az országos visszhangot kavart vegyi üzem botrány, amelyet településünk polgármestere azoknak a választóknak az akarata ellenére is erőltetett, akik bizalmat adtak neki.

A szeptemberi választásnak új esélyt, új lehetőséget kell jelentenie. Egyszer és mindenkorra le kell számolnunk a viszállyal, mert meggátolja Algyő fejlődését. Csak akkor lehetünk sikeres település, ha magunk mögött hagyjuk az elmúlt évek harcait.

Számunkra Algyő fejlődése a legfontosabb, ezért szeretnénk bejelenteni, hogy a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Algyői képviselőcsoportjának tagjai nem indulnak a szeptemberi időközi választáson és más jelöltet sem állít a Fidesz helyi szervezete. Arra kérjük az algyői polgárokat, hogy szeptemberben adjanak egy új esélyt Algyő fejlődésének, amely a bukott Molnár Áronnal nem valósulhat meg. Szavazzanak Algyő fejlődésére és zárják le végleg a viszály, a széthúzás és a sikertelenség éveit.

Algyő érdekében remélem ősszel egy új csapat kezdheti majd meg a munkát, élén nem egy diktatúrát építő, hanem egy lendületes, kompromisszum kész polgármesterrel.

A Fidesz frakciójának vezetőjeként ezúton szeretném megköszönni minden algyőinek, aki 2014-ben megtisztelt a bizalmával. Külön köszönöm azoknak, akik végig kitartottak mellettem, az általam és a Fidesz által képviselt értékrend mellett.”

Előző sztori

Megyeszerte mérik az autósok sebességét a rendőrök

Következő sztori

Ismét megjelent Magyarország határán a sertéspestis