Közélet

Nem indul a szeptemberi időközi választáson az algyői Fidesz

Nem indul a szeptemberi időközi választáson az algyői Fidesz

2017. július 25., kedd
Nem indul a szeptemberi időközi választáson az algyői Fidesz
pongracz_tamas01_gs

Arra kérjük az algyői polgárokat, hogy szeptemberben adjanak egy új esélyt Algyő fejlődésének, amely a bukott Molnár Áronnal nem valósulhat meg - közölte a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Algyői Szervezete.

"Három évvel ezelőtt azért indultunk a választásokon, mert segíteni akartuk Algyő fejlődését. Hittünk benne, hogy a település többre képes, tenni akartunk azért, hogy Algyő erősebbé, élhetőbbé és sikeresebbé váljon - írja közleményében Pongrácz Tamás, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Algyői Szervezetének önkormányzati képviselője. A közlemény így folytatódik: "2014-ben egyedülálló lehetőséget kaptunk: az ország gazdasága soha nem látott módon erősödik és kezdetét vette az Európai Unió új fejlesztési ciklusa, aminek következtében rengeteg fejlesztési forrás segíti a hazai településeket.

Lázár Jánosban

pedig erős, tettre kész szövetségesre lelt Algyő. A fejlődés helyett azonban a viszály, a széthúzás és az ellenségeskedés évei következtek. Molnár Áron polgármestersége alatt egyetlen jelentős fejlesztés sem indult, miközben a térség települései sorra jelentenek be több tíz, több százmilliós, sőt milliárdos beruházásokat. A kihagyott pályázati programok, az elvesztett fejlesztési források és a rengeteg eltékozolt lehetőség árnyékában soha nem látott módon megosztott lett Algyő. Az önkormányzat lényegében háborús övezetté vált, miközben a lakosság egyre kevésbé fogadta el Molnár Áron kezdeményezéseit, ötleteléseit. Jó példa erre az országos visszhangot kavart vegyi üzem botrány, amelyet településünk polgármestere azoknak a választóknak az akarata ellenére is erőltetett, akik bizalmat adtak neki. A szeptemberi választásnak új esélyt, új lehetőséget kell jelentenie. Egyszer és mindenkorra le kell számolnunk a viszállyal, mert meggátolja Algyő fejlődését. Csak akkor lehetünk sikeres település, ha magunk mögött hagyjuk az elmúlt évek harcait. Számunkra Algyő fejlődése a legfontosabb, ezért szeretnénk bejelenteni, hogy a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Algyői képviselőcsoportjának tagjai nem indulnak a szeptemberi időközi választáson és más jelöltet sem állít a Fidesz helyi szervezete. Arra kérjük az algyői polgárokat, hogy szeptemberben adjanak egy új esélyt Algyő fejlődésének, amely a bukott

Molnár Áronnal

nem valósulhat meg. Szavazzanak Algyő fejlődésére és zárják le végleg a viszály, a széthúzás és a sikertelenség éveit. Algyő érdekében remélem ősszel egy új csapat kezdheti majd meg a munkát, élén nem egy diktatúrát építő, hanem egy lendületes, kompromisszum kész polgármesterrel. A Fidesz frakciójának vezetőjeként ezúton szeretném megköszönni minden algyőinek, aki 2014-ben megtisztelt a bizalmával. Külön köszönöm azoknak, akik végig kitartottak mellettem, az általam és a Fidesz által képviselt értékrend mellett."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.