Megjelent a Déli Szó – új közéleti hetilappal szolgáljuk az olvasókat!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

deliszo_elsoszamcimlap

Közéleti hetilapként indult el újra a Déli Szó című kiadványunk, a VIII. évfolyam első számát június 30-ától vehetik kezükbe a Szegeden és a környező településeken élők.

Szeged és tizennyolc további Csongrád megyei település olvasóközönségét szolgálja a SZEGEDma.hu-t is kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. új köntösbe öltöztetett, színes közéleti hetilapja, a Déli Szó. Az első szám június 30-án jelent meg, és mivel a kiadványt ingyenesen terjesztjük, érdemes figyelni és keresni a postaládákban. A tartalomban a nagyobb lélegzetvételű közéleti írások mellett helyet kapnak izgalmas, valamint közérdekű kishírek, szórakoztató anyagok, emberközeli, emberléptékű interjúk is, és természetesen az oktatás, a kutatás vagy a sport szerelmesei is megtalálják az őket foglakoztató írásokat Szegedtől Mórahalomig, Deszktől Bordányig. Játékra is hívjuk olvasóinkat, hétről hétre értékes nyereményeket kínálunk.

Ízelítő az első szám tartalmából:

– A Nemzet Szépének a mosolya az ékszere
– Felpörgött a megyei játékospiac
– Dübörög a fesztiválszezon a Homokhátságon
– Forr a levegő a szegedi nemzeti emlékhely körül
– Zacher Gábor szerint mindig is a nők voltak a méregkeverés mesterei

A küldetés

“Meggyőződésünk, hogy a közösségépítést alulról, helyben kell kezdeni. A társadalom alapszöveteinek kell megerősödniük, összefogódzkodniuk, ha tetszik: közelebb kerülniük egymáshoz. Egy férfi és egy nő, család, baráti társaság, lakóközösség, nyugdíjasklub, az utca, a falu, a város, a szomszéd település. Fontos, hogy tudjunk egymásról, odafigyeljünk a másikra. Ehhez kíván hozzájárulni saját eszközeivel a megújult Déli Szó, melyet hétről hétre megtalálnak majd postaládájukban. Ismerjük meg szűkebb pátriánkat, legyünk büszkék értékeinkre és tehetségeinkre, tiszteljük a bátrakat, támogassuk a tudást, karoljuk fel az elesettet, és ünnepeljük a kiválóságot, de nevezzük nevén a rosszat, a bűnt és a bűnösöket! Rendezzük el helyi ügyeinket! Hitelesen, derűsen és határozottan” – foglalta össze a hetilap küldetését a június 30-i számban megjelent publicisztikájában Pintér M. Lajos ügyvezető-főszerkesztő.

Déli Szó tehát mostantól kezdve minden pénteken és szombaton 24 oldalon az Ön postaládájában is! Keresse, szeresse! És akár szerkessze velünk! Természetesen számítunk észrevételeikre, visszajelzéseikre, véleményükre és témajavaslataikra is, melyeket a deliszomagazin@gmail.com e-mail címre várunk.

A Déli Szó 2017. június 30-i száma ide kattintva tölthető le és lapozgatható elektronikus formában.

Előző sztori

Emlékérmet kapott a SZEGEDma.hu főszerkesztője az RC Szeged – Tisza láncátadóján + FOTÓK

Következő sztori

Ónodi-Szűcs a Semmelweis-napon: a magyar egészségügy számíthat a kormányra