Labdarúgás: hazai pályán győzte le a HFC a Mórahalmot

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

morahalom_vasarhely31_gs

Felkészülési mérkőzésen 2-1-re nyert Major László együttese a homokhátiak ellen.

Nem volt túlságosan elégedett Major László a Makó elleni, hétközi felkészülési mérkőzés után csapata teljesítményével. A klub honlapjának adott nyilatkozatában azt nehezményezte elsősorban hogy a játékosai nem tudnak kimozdulni kényelmi zónájukból, és fejben nem tudják összeszedni magukat. Hogy ez mennyit változott néhány nap alatt, arról nem beszélt a vezetőedző, mindenesetre a győzelem összejött a Mórahalom VSE ellen. Az összecsapás érdekességét az adta, hogy a felek, fordított pályaválasztással néhány hét múlva, a bajnokság harmadik fordulójában is találkoznak. Vásárhelyi részről Faggyas és Szabó Dávid talált be, míg a homokhátiaknál Fábián volt eredményes a szombat délelőtti felkészülési mérkőzésen. A HFC Kiskunfélegyházán lép pályára legközelebb a gyakorlás jegyében szerdán, míg a Mórahalom egy hét múlva, a Bácsak Szabadka vendégeként szerepel délután 17 órától. Az NB III Közép csoportjának küzdelmei két hét múlva kezdődnek, a HFC a Dunaújváros otthonában, a Mórahalom pedig a Paks II. ellen startol hazai környezetben.

Felkészülési mérkőzés

Hódmezővásárhelyi FC – Mórahalom VSE 2-1
Hódmezővásárhely, városi stadion.
HFC: Bordás – Proszler, Kökény, Pataki, Mezei, Szilágyi, Marton, Kormányos, Máté, Laczkó, Faggyas. Csere: Tóth J., Huszár, Szabó M., Bartyik R., Bartyik N., Fajcz, Szabó D. Vezetőedző: Major László.
Mórahalom: Krnács – Zsoldos, Szücs, Lászik, Bokányi, Juhász, Zámbó, Pócs T., Podonyi, Busa, Fábián. Csere: Halász, Szalma, Várda, Fodor, Puskás, Pócs D., Hrabovszki, Magyar. Vezetőedző: Vojnic-Zelic Sasa.
Gól: Faggyas, Szabó D. ill. Fábián

Előző sztori

Labdarúgás: döntetlennel folytatta a Makó

Következő sztori

Az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Lengyelország ellen