Labdarúgás: döntetlennel nyitott a SZEOL + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeol_csongrad26_gs

A Csongrád ellen nyitotta a felkészülési mérkőzések sorát a SZEOL SC: a szegediek 1-1-s döntetlent játszottak a megyeegy legutóbbi ezüstérmesével.

Első felkészülési mérkőzését játszotta szerda délután a SZEOL SC, amely a Csongrádot fogadta. A szegedieknél több próbajátékos is pályára lépett, így a klub korábbi játékosa, Szabó Attila, aki legutóbb a Dabas-Gyón együttesében futballozott, valamint a SZEOL-ban szintén már megfordult hátvéd, Heredea Máté, és az előző idényt az FK Szegedben töltő Benkő Jakab is lehetőséget kapott.

A kék-feketék irányították a meccset, de a jól védekező Csongrád ellenszerét nem találták – a szélen futott akciókon kívül nem tudták megbontani ellenfelük védelmét. Végül a félidő hajrájában egy eladott labdára csapott le Péter Antal, aki ziccerét értékesítette, és Olaszi mellett a kapuba lőtt, 1-0.

A szünet után több fiatalt is pályára küldött a SZEOL edzője, azonban kevésen múlt, hogy ne duplázza meg az előnyét a gárda, de a kapu előtt nem tudott élni az adódó helyzetekkel a szegedi együttes. A Csongrád az idő teltével egyre többször került oda a hazai kapu elé, végül egy gyors kontrát Nagy Ádám fejezett be a játékrész felénél, ezzel egyenlített. A meccs utolsó negyedében ugyan több lehetősége is volt a SZEOL-nak arra, hogy megszerezze a győzelmet, de maradt az 1-1.

A SZEOL legközelebb szombaton a csoporttárs Mórahalom otthonában lép pályára, míg a Csongrád vasárnap a Csépa ellen gyakorol tovább.

Felkészülési mérkőzésen

SZEOL SC – Csongrád 1-1 (1-0)
Szeged, Felső Tisza-parti stadion. Vezette: Csöngető Endre (Virág András Barnabás, Kakuk Szabolcs).
SZEOL: Prokop – Gál, Gajág, Grünvald, Lévai, Ondrejó, Maksimovic, Kéri, Péter, Beretka, Mihály. Csere: Leindler (kapus), Takács, Bozóki, Szabó A., Heredea, Forró, Papp Á., Benkő, Kiss R. Edző: Siha Zsolt.
Csongrád: Oroszi – Bodor, Bakos, Takács, Kiss-Kása, Bálint, Bartucz, Huszka, Borda, Juhász, Rácz. Csere: Horváth K., Hogyor, Lévai, Nagy Á., Baji. Vezetőedző: Szűcs Róbert.
Gól: Péter ill. Nagy Á.

Siha Zsolt: “Az edzőmeccseken is fontos az eredmény, bár nem elsődleges, de nem örülök, hogy nem tudtunk nyerni. Az első félidőben voltak biztató jelek, viszontláttunk néhány dolgot abból, amit szerettünk volna, ugyanakkor voltak hiányosságok is. Összességében a foglalkozás elérte a célját. A SZEOL SC nevében is részvétünket nyilvánítjuk ki Török Gyula családjának, személyében értékes sportembert veszített Csongrád megye.”

Szűcs Róbert: “A szezon elején mindenki a csapatépítéssel foglalkozik, ez nálunk is így volt. Köszönjük a Szegednek, hogy játszottak velünk, mert ez szolgálja a felkészülésünket. Az eredmény másodlagos. Kevesen jöttünk, a mai meccs terhelésnek is kiváló volt, hellyel-közzel sikerült felvennünk az ellenfelünk ritmusát.”

no images were found

Előző sztori

Újra felcsendül az ének az eső áztatta Szabadtéri színpadán +FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Éghajlatkutató: az időjárás-megfigyelő rendszerek is fejlődtek

Legutóbbi hasonló cikkek