Sport

Labdarúgás: döntetlennel nyitott a SZEOL + FOTÓK

Labdarúgás: döntetlennel nyitott a SZEOL + FOTÓK

2017. július 12., szerda
Labdarúgás: döntetlennel nyitott a SZEOL + FOTÓK
szeol_csongrad26_gs

A Csongrád ellen nyitotta a felkészülési mérkőzések sorát a SZEOL SC: a szegediek 1-1-s döntetlent játszottak a megyeegy legutóbbi ezüstérmesével.

Első felkészülési mérkőzését játszotta szerda délután a SZEOL SC, amely a Csongrádot fogadta. A szegedieknél több próbajátékos is pályára lépett, így a klub korábbi játékosa,

Szabó Attila

, aki legutóbb a Dabas-Gyón együttesében futballozott, valamint a SZEOL-ban szintén már megfordult hátvéd,

Heredea Máté

, és az előző idényt az FK Szegedben töltő

Benkő Jakab

is lehetőséget kapott. A kék-feketék irányították a meccset, de a jól védekező Csongrád ellenszerét nem találták - a szélen futott akciókon kívül nem tudták megbontani ellenfelük védelmét. Végül a félidő hajrájában egy eladott labdára csapott le

Péter Antal

, aki ziccerét értékesítette, és

Olaszi

mellett a kapuba lőtt, 1-0. A szünet után több fiatalt is pályára küldött a SZEOL edzője, azonban kevésen múlt, hogy ne duplázza meg az előnyét a gárda, de a kapu előtt nem tudott élni az adódó helyzetekkel a szegedi együttes. A Csongrád az idő teltével egyre többször került oda a hazai kapu elé, végül egy gyors kontrát

Nagy Ádám

fejezett be a játékrész felénél, ezzel egyenlített. A meccs utolsó negyedében ugyan több lehetősége is volt a SZEOL-nak arra, hogy megszerezze a győzelmet, de maradt az 1-1. A SZEOL legközelebb szombaton a csoporttárs Mórahalom otthonában lép pályára, míg a Csongrád vasárnap a Csépa ellen gyakorol tovább.

Felkészülési mérkőzésen

SZEOL SC - Csongrád 1-1 (1-0)

Szeged, Felső Tisza-parti stadion. Vezette: Csöngető Endre (Virág András Barnabás, Kakuk Szabolcs).

SZEOL:

Prokop - Gál, Gajág, Grünvald, Lévai, Ondrejó, Maksimovic, Kéri, Péter, Beretka, Mihály. Csere: Leindler (kapus), Takács, Bozóki, Szabó A., Heredea, Forró, Papp Á., Benkő, Kiss R. Edző: Siha Zsolt.

Csongrád:

Oroszi - Bodor, Bakos, Takács, Kiss-Kása, Bálint, Bartucz, Huszka, Borda, Juhász, Rácz. Csere: Horváth K., Hogyor, Lévai, Nagy Á., Baji. Vezetőedző: Szűcs Róbert.

Gól:

Péter ill. Nagy Á. Siha Zsolt:

"Az edzőmeccseken is fontos az eredmény, bár nem elsődleges, de nem örülök, hogy nem tudtunk nyerni. Az első félidőben voltak biztató jelek, viszontláttunk néhány dolgot abból, amit szerettünk volna, ugyanakkor voltak hiányosságok is. Összességében a foglalkozás elérte a célját. A SZEOL SC nevében is részvétünket nyilvánítjuk ki Török Gyula családjának, személyében értékes sportembert veszített Csongrád megye."

Szűcs Róbert:

"A szezon elején mindenki a csapatépítéssel foglalkozik, ez nálunk is így volt. Köszönjük a Szegednek, hogy játszottak velünk, mert ez szolgálja a felkészülésünket. Az eredmény másodlagos. Kevesen jöttünk, a mai meccs terhelésnek is kiváló volt, hellyel-közzel sikerült felvennünk az ellenfelünk ritmusát."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.