Sport

Labdarúgás: a hajrában maradt alul a SZEOL a hírös városban

Labdarúgás: a hajrában maradt alul a SZEOL a hírös városban

2017. július 29., szombat
Labdarúgás: a hajrában maradt alul a SZEOL a hírös városban
szeol_csongrad26_gs

Gól nélküli 45 percet követően egyszer még egalizált a SZEOL Kecskeméten, azonban másodjára már nem tudott válaszolni a bekapott gólra.

Két új igazolással vágott neki a Kecskemét elleni mérkőzésnek a SZEOL SC: a kék-feketéknél folytatja az előző szezont a Pénzügyőrben töltő 19 éves

Rabatin Szabolcs

, valamint az FK Szeged 20 éves támadója,

Benkő Jakab

, míg a klub már megállapodott a 30 éves

Szabó Attilával

. A gól nélküli első félidőt követően mintegy negyed óra után a Bács megyei tavalyi ezüstérmes egy büntetőből szerzett vezetést, majd húsz perccel a vége előtt

Beretka Péter

egy oldalsó szabadrúgást szépen csavart a kecskeméti kapuba. A csattanó azonban a végén jött, az rendes játékidő utolsó perceiben újból betaláltak a hazaiak, így meg is nyerték a mérkőzést. A SZEOL legközelebb kedden lép pályára, augusztus első napján 17 órától a Felső Tisza-parti stadionban a Méhkerék ellen gyakorolnak tovább a szegediek - ez lesz az utolsó hazai mérkőzése Grünvald Attiláéknak az augusztus 13-i bajnoki rajt előtt, hiszen a szombati, SZVSE ellen tervezett felkészülési mérkőzés elmarad.

Felkészülési mérkőzésen

Kecskeméti LC - SZEOL SC 2-1 (0-0)

Kecskemét, Széktói stadion. Vezette: Muhari Gergő (Csősz Balázs, Kiss Tibor Zoltán).

SZEOL:

Prokop - Kéri, Rácz, Gajág, Grünvald, Forró, Ondrejó, Lévai, Beretka, Mihály, Péter. Csere: Papp Á., Rabatin Sz., Benkő, Bozóki, Szabó A., Kiss R. Edző: Siha Zsolt.

Szegedi gól:

Beretka. Siha Zsolt:

"Ikszes meccs volt, de a felkészülés során bőven a legrosszabb teljesítményünk volt, amit ma nyújtottunk. Sose jön jókor egy vereség, de még talán időben jött, hiszen van még két hetünk. Sok dolog nem úgy működött, mint eddig, de dolgozunk tovább."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.