Sport

Labdarúgás: 48. alkalommal rendezik meg a Marika-kupát

Labdarúgás: 48. alkalommal rendezik meg a Marika-kupát

2017. július 28., péntek
Labdarúgás: 48. alkalommal rendezik meg a Marika-kupát
marika_kupa029kf

Negyvennyolc éves tradíciót folytatnak idén a Marika-kupa megrendezésével – emelte ki Nógrádi Tibor, az MLSZ Csongrád megyei igazgatója. A 2017/18-as futballbajnokság nyitányának aposztrofálható eseményre július 29-én kerül sor a gyálaréti sportpályán.

Csorba Ágnes

kiemelte, hogy a hagyomány nem szakad meg, s a

Tóth Pipu István

nevéhez fűződő kupát öt csapat nevezésével rendezik meg szombaton 9 órától. A Szabadság téri öltözők állapotára tekintettel költözik át a rendezvény Gyálarétre, de a szervezők bíznak benne, hogy a felújítást követően a kupa visszakerülhet majd eredeti színhelyére. Az öt csapat, akik összemérik erejüket: az FK Horgos Szerbiából, a Kecskés – Alsóvárosi Szabadidő és Sportegyesület, a Gyálarét SE, a Szentmihály SE, valamint a Móravárosi Kinizsi SE. A kupa napján tíz mérkőzést tekinthetnek meg az érdeklődők, a délután három órakor tartandó eredményhirdetésen pedig Tóth Pipu István is tiszteletét teszi. Minden futballrajongót szeretettel várnak a szervezők!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.