Közélet

Ivóvízhálózat tisztítása Újszegeden és Szőregen

Ivóvízhálózat tisztítása Újszegeden és Szőregen

2017. július 24., hétfő
Ivóvízhálózat tisztítása Újszegeden és Szőregen
viz_ivoviz

A Szegedi Vízmű Zrt. az ivóvízhálózat mosatását végzi július 25. és 28. között 8-tól 14 óráig Újszeged és Szőreg területén.

A hálózat tisztítása során átmenetileg nyomáscsökkenésre, vízhiányra is lehet számítani, és a víz zavarossá válhat - közölte a Szegedi Vízmű Zrt. A víz intenzív folyatás és ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban a Szegedi Vízmű Zrt. azt javasolja, hogy a megjelölt napokon, a munkálatok megkezdése előtt vételezzenek a napi szükségletnek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség. A Szegedi Vízmű Zrt. kéri a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.