Futsal: győzelemmel kezdte az Európa-bajnokságot a cukorbeteg válogatott

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

diabetes_futsal06_gs

Győzelemmel indította a cukorbeteg futsal-válogatott a bukaresti Európa-bajnokságot. Hevesi Tamás együttese a portugálokat győzte le 2-1-re.

Bár több tényező is nehezítette a válogatott felkészülését a romániai kontinensviadalra, győzelemmel nyitott Hevesi Tamás csapata a DiaEuro bajnokságon, a magyar gárda Portugáliát győzte le 2-1-re. A mérkőzést jobban kezdte a portugál csapat, a vezetést mégis Magyarország szerezte meg Nagy Roland félpályás góljával. A második félidőben növelte előnyét magyar együttes, Pinczés remek elfutása után Jacsmanik Attila közelről talált be a portugálok kapujába. Tövisháti mindeközben remekül védett a magyar kapuban, de a hajrára lehozták a kapusukat a luzitánok, aminek meg is lett az eredménye. Három perccel a rendes játékidő vége előtt szépíteni tudtak Celso Freitas révén, sőt, az egyenlítésre is megvolt az esélyük, ám ez végül nem jött össze, így nagyon értékes győzelemmel rajtolt Hevesi Tamás csapata. Folytatás kedden délelőtt kilenctől Macedónia ellen.

Előző sztori

OKF: több mint száz településen és a fővárosban is folytatódik a szúnyogirtás

Következő sztori

Európai Bizottság: mélyponton az EU munkanélküliségi mutatója