Cselgáncs: a szatymaziak mindent vittek

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

judo_szatymaz_egyesület

A II. Őszibarack Judo Fesztiválon álltak a versenyzők tatamira. A szervezők legfőbb célja a sportág népszerűsítése és a sportbaráti kapcsolatok ápolása volt. A megmérettetés hazai győzelemmel ért véget.

Szatymazon második alkalommal rendeztek az Őszibarack Fesztivál és Falunap keretében nemzetközi judo csapatversenyt. A házigazda Szatymazi SE judo szakosztályának vezetőedzője, Szabó Csaba hírportálunknak elmondta, a kezdeményezésük által szeretnék minél szélesebb körben megismertetni a sportágat és az egyesületüknél folyó munkát.

„Egy fesztivál jellegű versenyt keltettünk életre, ez az esemény Szatymazon a cselgáncs sportág ünnepe. Arad, Baja és Szatymaz csapata mérettetett meg” – ismertette Szabó Csaba vezetőedző, szervező hozzátéve, Szatymazon 14 éve működik az egyesület, ő maga két éve vette át a dzsúdó szakosztály vezetését. Az akkori 29 főről 145 főre duzzadt az egyesületi tagok létszáma, amely az itt dolgozó edzői stáb érdeme is. A Szatymazi SE eredményei alapján a 2016-os országos dzsúdó-egyesületi rangsorban a 15 legkiválóbb klub között végzett.

A II. Őszibarack Judo Fesztivál látványos akciókban bővelkedett. A szatymazi versenyzők a tehetségüket hazai terepen is bizonyították.

Végeredmény:
Ifi, Junior csapatbajnokság
I. Szatymaz
II. Baja
III. Arad

Diák A-B-C korosztály csapatbajnokság
I. Szatymaz
II. Arad

Előző sztori

Kajak-kenu válogató – Duplázó győztesek

Következő sztori

Hetedik aranyát nyerte a Szegedi Sárkányhajó Egyesület + FOTÓK