Sport

Cselgáncs: a szatymaziak mindent vittek

Cselgáncs: a szatymaziak mindent vittek

2017. július 8., szombat
Cselgáncs: a szatymaziak mindent vittek
judo_szatymaz_egyesület

A II. Őszibarack Judo Fesztiválon álltak a versenyzők tatamira. A szervezők legfőbb célja a sportág népszerűsítése és a sportbaráti kapcsolatok ápolása volt. A megmérettetés hazai győzelemmel ért véget.

Szatymazon második alkalommal rendeztek az Őszibarack Fesztivál és Falunap keretében nemzetközi judo csapatversenyt. A házigazda Szatymazi SE judo szakosztályának vezetőedzője,

Szabó Csaba

hírportálunknak elmondta, a kezdeményezésük által szeretnék minél szélesebb körben megismertetni a sportágat és az egyesületüknél folyó munkát. „Egy fesztivál jellegű versenyt keltettünk életre, ez az esemény Szatymazon a cselgáncs sportág ünnepe. Arad, Baja és Szatymaz csapata mérettetett meg” – ismertette Szabó Csaba vezetőedző, szervező hozzátéve, Szatymazon 14 éve működik az egyesület, ő maga két éve vette át a dzsúdó szakosztály vezetését. Az akkori 29 főről 145 főre duzzadt az egyesületi tagok létszáma, amely az itt dolgozó edzői stáb érdeme is. A Szatymazi SE eredményei alapján a 2016-os országos dzsúdó-egyesületi rangsorban a 15 legkiválóbb klub között végzett. A II. Őszibarack Judo Fesztivál látványos akciókban bővelkedett. A szatymazi versenyzők a tehetségüket hazai terepen is bizonyították.

Végeredmény:

Ifi, Junior csapatbajnokság

I. Szatymaz II. Baja III. Arad

Diák A-B-C korosztály csapatbajnokság

I. Szatymaz II. Arad

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.