Hírzóna

Autónak ütközött egy kerékpáros Csongrádon

Autónak ütközött egy kerékpáros Csongrádon

2017. július 25., kedd
Autónak ütközött egy kerékpáros Csongrádon

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy anyagi kárral, valamint két személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

Egy kerékpáros kanyarodása során nem adott elsőbbséget egy jobbról érkező gépkocsinak, ezért a biciklis a személyautó ajtajának ütközött július 24-én délután Csongrád belterületén. A balesetben a kerékpáros könnyebben sérült. Útkereszteződést járművel csak olyan sebességgel szabad megközelíteni, hogy a vezető eleget tehessen elsőbbségadási kötelezettségének és e tekintetben másokat a jármű sebességével ne tévesszen meg. Amennyiben elsőbbsége van, akkor is győződjön meg arról, hogy azt megadják! A kerékpárosok láthatóságának fontosságára nem lehet elégszer felhívni a figyelmet. Elindulás előtt mindig ellenőrizze a kötelező tartozékok meglétét és azok működőképességét! Közlekedjen körültekintően, óvatosan, mindenkor a közlekedési szabályok betartásával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.