Sport

Atlétika: hosszú Titán TC sorozat szakadt meg

Atlétika: hosszú Titán TC sorozat szakadt meg

2017. július 20., csütörtök
Atlétika: hosszú Titán TC sorozat szakadt meg
U16_team3a

Július második hétvégéjén az U16-os Magyar Bajnoksággal véget értek az idei egyéni pályabajnokságok az atlétikai utánpótlásban.

A tavalyi nagyon sikeres (12 egyéni bajnoki érem) év után, nagyon nehezen indult a Titán TC idei szezonja, de egy-két atléta komoly célokat tűzött ki. "A tényezőket nem sorolnám, de elég sok közbe szólt, hogy érem, érmek nélküli évet zárjunk a 19. versenyévadomban az egyéni bajnokságokat figyelembe véve. Mindezek mellett idén is kimaradtak a fontosnak tartott edzőtáborok, (Montenegró, Visegrád, Zenta) amelyek az előző években komoly alapokat adott versenyzőim részére. Az év elején kihagytuk a fedettpályás bajnokságokat, majd a mezei bajnokságot versenyzőimmel, mivel teljesen a pályaversenyekre koncentráltunk. Sajnos, már májusban látszott, hogy kicsi esélyünk lesz céljaink elérésére, de azért bíztam abban, hogy versenyzőim nem csak a "kötelezőt", hanem némi pluszt is elvégeznek céljaik érdekében" - mondta

Menyhárt Zoltán

, a Titán TC atlétáinak edzője. "Nem is igazán a gyorsasággal, hanem inkább az állóképességi edzésekkel voltak gondjaim, mivel inkább ebben látom a visszafejlődést a régiekhez képest. Idén már csak a Váltó Magyar bajnokságon állunk rajthoz és reméljük, ott nem szakad meg 2003-óta (2011-ben nem voltunk) tartó dobogós helyezésünk. A 2018-as évre időben elkezdjük a felkészülést és reméljük, hogy a teljes versenyszezonra a jól megszokott Szeol-pályán tudunk majd készülni, és az edzőtáborok is visszakerülnek programunkba" - zárta Menyhárt Zoltán.

Eredmények

Újonc fiú (2004) 300m:

11. Burkus Barnabás 44,07s ecs

Serdülő Leány(2002-2003) 300m:

9. Kovács Boglárka 43,30s 19. Hallósy Rita 45,46s ecs 22. Andó Viola 45,68s ecs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.