Egyetem

A szappantól a párnáig - Levendulanapok a Füvészkertben + FOTÓK

A szappantól a párnáig - Levendulanapok a Füvészkertben + FOTÓK

2017. július 2., vasárnap
A szappantól a párnáig - Levendulanapok a Füvészkertben + FOTÓK
levendulanapok002kf

Negyedik alkalommal rendezték meg a Levendulanapokat a Szegedi Tudományegyetem füvészkertjében, programok sokaságával várták az érdeklődőket a hétvége folyamán.

Tízféle levendulát mutattak be az érdeklődőnek a Szegedi Tudományegyetem füvészkertjében, de maga a növény mellett különféle, levendulához köthető kézműves termékek is akadtak a füvészkertben: szappan, szörp, illatos párnák, kézműves ékszerek, természetes alapanyagú kozmetikumok és élelmiszerek is kaphatóak voltak a rendezvényen. A növények megcsodálása mellett színházi előadások, koncertek, ismeretterjesztő-, egészségmegőrző előadások és bemutatók is a program részét képezték, Az előadásokon szó esett a levendulatermesztés fortélyairól, a szappankészítés mikéntjéről, nőknek és férfiaknak hasznos gyógynövényekről. A vendégek méhészeti bemutatón és “időutazáson” is részt vehettek egy középkori kolostorkertbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.