//

Vonat és kamion ütközött Csengele közelében + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kamion1

A balesetben az utasok nem sérültek meg – írja összefoglalójában a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Két hektáron égett az aljnövényzet szerdán délután Mártély és Mindszent között. A hódmezővásárhelyi hivatásos és a mártélyi önkéntes egységek rövid idő alatt a helyszínre érkeztek. Az erős szélben gyorsan terjedtek a lángok, a tűzoltók munkáját a sűrű füst is nehezítette. Az egységek három vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat, amelyek a beavatkozásnak köszönhetően nem okoztak komolyabb károkat a környezetben.

Személyvonat és kamion ütközött szerdán kora este Csengele egyik vasúti átjárójában. A balesetben senki sem sérült meg, de a vonat nem folytathatta útját. A kisteleki és a kiskunfélegyházi tűzoltók biztosították a helyszínt, majd a mentesítő járat megérkezését követően segítettek az utasok biztonságos átszállításában.

Két személyautó ütközött szerdán délután az 5431-es úton, a zákányszéki lehajtónál. A szegedi és a ruzsai hivatásos tűzoltókat riasztotta a főügyelet, az egységek áramtalanították a sérült járműveket. A mentőszolgálat két utast szállított kórházba.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Fidesz: a Soros-szervezetek, Brüsszel és a szocialisták nyíltan egy terrorista oldalára álltak

Default thumbnail
Következő sztori

Botka László fél éve: baklövések sorozata

Legutóbbi hasonló cikkek