Bulvár

Villám csapott egy szegedi épület kéményébe

Villám csapott egy szegedi épület kéményébe

2017. június 23., péntek
Villám csapott egy szegedi épület kéményébe

Csütörtökön délelőtt folytatódott a szerda esti viharkárok felszámolása Szegeden. Öt helyre riasztották az egységeket, többnyire leszakadt faágak veszélyeztették az épületeket és a közutak forgalmát.

Csütörtökön délután újabb felhőszakadás érkezett Szeged térségébe, az erős szél fákat döntött ki, több méteres faágakat szakított le. Délután öt órától este kilenc óráig kilenc esetben riasztották a hódmezővásárhelyi és a szegedi hivatásos egységeket. Hódmezővásárhelyen a Károlyi és a Rákóczi utcában végeztek műszaki mentést az egységek, Szegeden pedig a Jakab Lajos és az Űrhajós utcából érkezett lakossági bejelentés. A Hóbiárt Basa utca egyik épületébe villám csapott, a tetőről lezúduló törmelékek az egyik parkoló autót is megrongálták. Egy kútvölgyi tanyán pedig kettéhasadt egy tizenöt méter magas nyárfa, a törzse a közeli melléképületben és egy ott parkoló személyautóban is károkat okozott. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.