Villám csapott egy szegedi épület kéményébe

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csütörtökön délelőtt folytatódott a szerda esti viharkárok felszámolása Szegeden. Öt helyre riasztották az egységeket, többnyire leszakadt faágak veszélyeztették az épületeket és a közutak forgalmát.

Csütörtökön délután újabb felhőszakadás érkezett Szeged térségébe, az erős szél fákat döntött ki, több méteres faágakat szakított le. Délután öt órától este kilenc óráig kilenc esetben riasztották a hódmezővásárhelyi és a szegedi hivatásos egységeket. Hódmezővásárhelyen a Károlyi és a Rákóczi utcában végeztek műszaki mentést az egységek, Szegeden pedig a Jakab Lajos és az Űrhajós utcából érkezett lakossági bejelentés. A Hóbiárt Basa utca egyik épületébe villám csapott, a tetőről lezúduló törmelékek az egyik parkoló autót is megrongálták. Egy kútvölgyi tanyán pedig kettéhasadt egy tizenöt méter magas nyárfa, a törzse a közeli melléképületben és egy ott parkoló személyautóban is károkat okozott. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Default thumbnail
Előző sztori

Előzetesét indítványozta az ügyészség a Vadaspark-ügy harmadik gyanúsítottjának

Default thumbnail
Következő sztori

Másodfokú riasztásokat adtak ki a heves zivatar veszélye miatt

Legutóbbi hasonló cikkek