Közélet

Rolex Lacit a falra írták, avagy hogy áll a szegedi Vörös és fekete?

Rolex Lacit a falra írták, avagy hogy áll a szegedi Vörös és fekete?

2017. június 11., vasárnap
Rolex Lacit a falra írták, avagy hogy áll a szegedi Vörös és fekete?
dav

Olvasóink is felfigyeltek rá, graffitiháború kezd kibontakozni Szegeden annak kapcsán, hogy a város polgármestere titkolni próbálta luxusvagyontárgyait.

Az Űrhajós utcában Botka László rajongói már megpróbálták elfedni az elfedhetetlent, a József Attila sugárút és a Debreceni utca sarkán viszont ismét megszólalt a nép hangja, azaz felelt az ellenoldal. Úgy tűnik, a Vörös és fekete Szegeden kelt új életre, még ha nem is a stendhali értelemben. Szögezzük le gyorsan, semmiképpen sem pozitív, hogy bárki is rongálással nyilvánít véleményt, és hogy rongálásra rongálás a válasz, de

a magát kétségbeesetten Széchenyi Istvánhoz mérni igyekvő

szocialista polgármester, miniszterelnök-jelölt számára ez bármennyire kellemetlen is, a napnál is világosabb, hogy az itt élőket bizony foglalkoztatja a vagyonnyilatkozata körüli hercehurca, "feledékenység". Portálunk is többször megírta, Botka - példának okáért - többmilliós óráját is kifelejtette bevallásából, aminek kapcsán előbb jobboldali, majd DK-s körökben kezdték Rolex Lacinak emlegetni, majd egy a "becenév" a köznyelvben is teret nyert.

rolex_laci_graffiti_001
Szerdán írtuk meg,

a szegediek falfirkával üzentek polgármesterüknek. Már akkor is megjegyeztük, kíváncsian várjuk, meddig lesz olvasható az Űrhajós utcai "Rolex László MSZP" graffiti. Nos, pénteken elözönlötték szerkesztőségünket a telefonok és az elektronikus levelek: "valakik" feketére mázolták a feliratot, hogy eltüntessék annak tartalmát. Szombaton viszont újabb üzenetet kaptunk "az" üzenetről, sőt, szemfüles olvasónk fényképet is küldött: ezúttal a József Attila sugárút és a Debreceni utca sarkán jelent meg a "Rolex Laci" felirat. Szóval jelenleg előnyben a vörösök! És hogy erről pontosan mit gondol a svájci luxusmárka, azt nem tudjuk, de hogy nem kimondottan örül neki, arra mérget vehetünk. Legutóbb arra is kitértünk,

a Bors nemrég arról írt,

hogy "Botka ronthatja a Rolex hírnevét". A lapnak

Erdélyi Zsolt

reklámszakember magyarázta el, akár az eladást is csökkentheti, ha egy nagy márka jelzővé silányul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.