Blogstar: Botka László szintet lépett

2017. június 10., szombat • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: MTI (archív)

Botka László; Molnár Gyula

Amennyiben Széchenyi Istvánhoz mérte magát. Úgy tűnik, az MSZP a nokiás dobozról vastagbőrre cserélné a logóját! – írja a Blogstar.

Ahogy hétről hétre egyértelműbb, elképesztően bő rá a kabát, úgy próbál meg egyre nagyobbakat mondani Botka László, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje. Minél reménytelenebb vállalkozás, annál kétségbeesettebben próbálja meg „Rolex” avagy „Kerítésbontó” Lacit Orbán Viktor egyetlen és potens kihívójának beállítani a balliberális sajtó és értelmiség.

Valahol ott kezdődött néhány hónappal ezelőtt, amikor „Vaci Laci” összeszedte a bátorságát, és kimozdult biztonságos szegedi barlangjából, hogy ő maga a Megváltó, az európai újbaloldaliság magyarországi képviselője, a honi Sziriza- és Podemos-kreátor. Aztán lett belőle piros-fehér-zöld Macron, a Kárpát-medencei integrátor. Miközben nem állt távol tőle, hogy rájátsszon, ő a Tisza-parti Martin Schulz, a migrátor. Aztán világossá vált, hogy Botka László egy óriásira fújt (fuvalkodott) vörös lufi. Maga a múlt, „maga a 2010 előtti MSZP” (copyright Gréczy Zsolt, Demokratikus Koalíció). Röviden és velősen: „vicc” (copyright Stumpf András, Válasz Online).

Lelepleződött, hogy az árokásó, nemzetszaggató „Fizessenek a gazdagok!” szlogenjét ( = „az” újbaloldali program…) sem mástól „csente”, mint Rákosi Mátyás elvtárs-pajtástól. Ettől úgy összezavarodott, hogy előbb Bajnai Gordont hajította egy listára Rákosival, Kádár Jánossal és Horthy Miklóssal. Hogy aztán szintet lépjen. A június 10-i Simicska-hírharangban Magyar Nemzetben megjelent interjújában egyenesen azt állítja: „A Tegyünk igazságot! Fizessenek a gazdagok! egy szociáldemokrata program, amit Magyarországon, ha jól tudom először, bár nem szó szerint, de Széchenyi István gróf mondott.”

Álljunk meg egy szóra, László! Egy mondatban sikerült magát a legnagyobb magyarral összemérnie, és Széchenyi Istvánt leszociáldemokratázni, értsd: le-MSZP-sezni. Ami azért mindennek a teteje… Innen már csak úgy lehet továbblépni (ha egyáltalán), amennyiben sikerülne valahogy összehoznia saját jelentőségét, kvalitásait és képességeit Szent Istvánnal, esetleg a honfoglaló Árpáddal. Valljuk be: nem kis feladat. Kerényi György és Ron Werber is felkötheti a gatyát.

Botka Lászlónak tudnia illene: nem a méret a lényeg. És nem ártana, ha lapozgatná kicsit a történelemkönyveket, mielőtt ökörségeket zúdít a magyar emberek nyakába. Ha már elődök után kutat, maradhat is saját kezdőbetűjénél, és ott lapozza fel a lexikont. Segítünk! Nem Báthory. Nem Bethlen. Nem Batthyány. Nem is Bibó.

Bolsevikok.

Forrás: ezatuti.blogstar.hu

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig 13 hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.144.23.12 IP címről szól hozzá.

 • 13. megmondomnekik hozzászólt ekkor: 2017. június 12., hétfő, 08:39
  Válaszolok

  Ébredj Magyar!
  Itt a vörös terror veszély!
  Támadnak a vörösök, a Haza veszélyben!
  Védjük meg hazánkat a szegedi vörös vezértől, akinek a város nem elég, országos elnyomó diktatórikus hatalomra készül!
  Hatalomra jutása esetén lenne itt újra magyar gulág (Hortobágy, Recsk ), lenne itt újra ÁVH, lenne itt újra padlássöprés!
  Az utolsó sorban, de nem végezetül, ez a szegedi vörös vezér, ez az új Rákosi kiárusítaná a várost és az országot az araboknak!
  A Cserepes soron engedélyezni szándékozik egy mecset és egy imatorony (minaret) felépítését!
  Magyarok, állítsuk meg ezt a mérhetetlen mérvű hatalomvágytól megrészegült szegedi vörös vezért, Magyarország karóra királyát!

 • 12. Csikosabbb hozzászólt ekkor: 2017. június 11., vasárnap, 18:21
  Válaszolok

  Mit dolgozott az életében?a ddrr “úr”?

 • 11. ősbolsevik hozzászólt ekkor: 2017. június 11., vasárnap, 15:47
  Válaszolok

  8 ági:
  Nyugodtan megbánthatod, ő igényt tart rá.

 • 10. plagi Laci hozzászólt ekkor: 2017. június 11., vasárnap, 14:12
  Válaszolok

  Botka Rákosi mondatait akarja a Legnagyobb Magyar szájába adni? :(
  A történészek mit szólnak hozzá, hogy a grófot szocdemnek és R. Mátyás elődének állítja be a rolexes?
  Előkerült már Botka diplomadolgozata? Mint ifjú és elfoglalt megélhetési politikus állítólag nem ért rá előadásokat hallgatni és dolgozatokat írogatni. A papírt azért ennek ellenére valahogy csak megkapta a Horn kormány idején “a mi kutyánk” nagy reményű bolsi kölke is.

 • 9. liberós szoci hozzászólt ekkor: 2017. június 11., vasárnap, 13:55
  Válaszolok

  1. “Világ kezdete óta köztudottan szociáldemokrata.”
  Ezt is Botka mondta magáról?

 • 8. ági hozzászólt ekkor: 2017. június 11., vasárnap, 12:26
  Válaszolok

  okosabb… nem is kívántam felmérni, hogy mivel foglalkozol… kit érdekek egy balfék??? :-) )) csak erről a tevékenységedről írom, amúgy nem akarlak megbántani, lehet ügyes ember vagy…

 • 7. csokospoloss hozzászólt ekkor: 2017. június 11., vasárnap, 09:52
  Válaszolok

  “hogy még azt sem tudtad felmérni, hogy min “dolgozom”!”
  okoska ,miért mit dolgozol?
  ahogy elnézem munkanélküli vagy
  ?

 • 6. csokospoloss hozzászólt ekkor: 2017. június 11., vasárnap, 09:50
  Válaszolok

  “Amennyiben Széchenyi Istvánhoz mérte magát. ”
  a széchényi térhez inkabb
  2 hetente kocsma a város főterén……..

 • 5. okosabbnálam hozzászólt ekkor: 2017. június 11., vasárnap, 08:05
  Válaszolok

  2. ági
  Annyira ostoba vagy, hogy még azt sem tudtad felmérni, hogy min “dolgozom”! :-)

 • 4. dominó hozzászólt ekkor: 2017. június 11., vasárnap, 07:55
  Válaszolok

  jóóóóóóóóó

 • 3. Csikosabbb hozzászólt ekkor: 2017. június 11., vasárnap, 05:01
  Válaszolok

  Ági,egyetértek veled,amíg Gyurcsány,bukta dr van,addig a fidesz marad a kormány párt,vagy a Jobbik.

 • 2. ági hozzászólt ekkor: 2017. június 10., szombat, 21:36
  Válaszolok

  Az MSZP-vel az a legnagyobb baj, hogy középszerű, kisstílű, pitiáner vezetők, mindenféle ideológia, hit és világnézeti elköteleződés nélkül, mégcsak baloldali értékeket sem vallva, önös egzisztenciális célokból felélték a párt erkölcsi és bizalmi tőkéjét… Orbánnak érdeke, hogy ezek felszínen maradjanak, mert így, ameddig ez az egyensúly áll, ő marad… Np, okosabb- ti is ezen dolgoztok, a legjobb jelző rátok: BALFÉKEK:-)))

 • 1. okosabb mint NP hozzászólt ekkor: 2017. június 10., szombat, 17:35
  Válaszolok

  Botka: “Fizessenek a gazdagok! egy szociáldemokrata program, amit Magyarországon, ha jól tudom először, bár nem szó szerint, de Széchenyi István gróf mondott.”
  Ez egy idióta hazugság! Ezt még az a Teremtő Isten mondta anno Ádámnak, aki az ősrobbanás, a Világ kezdete óta köztudottan szociáldemokrata.

Ugrás az oldal tetejére