Közélet

Pünkösdi Pikniket szervez a Korábban Érkeztem Alapítvány

Pünkösdi Pikniket szervez a Korábban Érkeztem Alapítvány

2017. június 2., péntek
Pünkösdi Pikniket szervez a Korábban Érkeztem Alapítvány
plakatA_4_2017_korabbanerkeztem

Az V. Családi nap idén a PIC-I Pünkösdi Piknik nevet viseli. A rendezvény helyszíne ismét a szegedi EKO Park lesz, ahol június 3-án, szombaton 9 és 15 óra között egy csodálatos napot tölthetünk együtt.

A közös piknikhez mindenki vigyen plédeket, enni- és innivalót, bár a helyszínen lehetőség lesz becsületkassza alapon gulyáslevest kérni.

Programok:

9:00 Kapunyitás 10:00-10:15 Megnyitó 10:30-11:30 „Vedd ölbe, ringasd, énekelj!” – Zenés ringató foglalkozás/

Vadai Henrietta

10:30-11:30 Dévény torna, speciális manuális technika/

Kocsisné Benczédi Márta

11:30-12:30 Kangatraining/

Gregus Petróczi Dóra

12:30-13:30 Ebéd 13:30-15:00 Délutáni szabad program A családi napon kicsiknek és nagyoknak is felejthetetlen élmény nyújtanak a további programok: - Eko Park Csusziki Kalandpark ifjúsági pályája (meghívott gyermekeknek ingyenes, felnőtteknek a felnőtt pálya 2500.- Ft/ fő, mely díjat a helyszínen, egyénileg kell rendezni), - Kézműves sarok, Zoomania ugrálóvár, arcfestés, rajzverseny, AURA kutyaterápia, Teddy Maci Kórház, Odú Központ, fajátékok körhintával, a Minna Masszázs Stúdió jóvoltából egy irodai székmasszázs a szülők fáradt hátának felfrissítésére, AVON tanácsadás és kényeztetés a szépülni vágyó anyukáknak. A meghívott családok számára (szülők, és gyermekeik) ingyenes a belépés. További felnőtt hozzátartozó belépődíja 600 ft/ fő, mely összeggel az alapítvány céljait támogatják, segítik. Az EKO park hátsó bejárata is nyitva lesz, ahol a parkolás könnyebben megoldható. A rendezvény lebonyolításának megkönnyítése érdekében, kérik a látogatókat, hogy

az alábbi linken regisztráljanak

. A regisztrációs felület a Családi Nap Facebook eseménye alatt is elérhető. Az eseménnyel kapcsolatos további információ kérhető, amennyiben üzenetet küldenek az info@korabbanerkeztem.hu e-mail címre, illetve az alapítvány Facebook oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.