Pünkösdi Pikniket szervez a Korábban Érkeztem Alapítvány

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

plakatA_4_2017_korabbanerkeztem

Az V. Családi nap idén a PIC-I Pünkösdi Piknik nevet viseli. A rendezvény helyszíne ismét a szegedi EKO Park lesz, ahol június 3-án, szombaton 9 és 15 óra között egy csodálatos napot tölthetünk együtt.

A közös piknikhez mindenki vigyen plédeket, enni- és innivalót, bár a helyszínen lehetőség lesz becsületkassza alapon gulyáslevest kérni.

Programok:

9:00 Kapunyitás
10:00-10:15 Megnyitó
10:30-11:30 „Vedd ölbe, ringasd, énekelj!” – Zenés ringató foglalkozás/Vadai Henrietta
10:30-11:30 Dévény torna, speciális manuális technika/Kocsisné Benczédi Márta
11:30-12:30 Kangatraining/Gregus Petróczi Dóra
12:30-13:30 Ebéd
13:30-15:00 Délutáni szabad program

A családi napon kicsiknek és nagyoknak is felejthetetlen élmény nyújtanak a további programok:
– Eko Park Csusziki Kalandpark ifjúsági pályája (meghívott gyermekeknek ingyenes, felnőtteknek a felnőtt pálya 2500.- Ft/ fő, mely díjat a helyszínen, egyénileg kell rendezni),
– Kézműves sarok, Zoomania ugrálóvár, arcfestés, rajzverseny, AURA kutyaterápia, Teddy Maci Kórház, Odú Központ, fajátékok körhintával, a Minna Masszázs Stúdió jóvoltából egy irodai székmasszázs a szülők fáradt hátának felfrissítésére, AVON tanácsadás és kényeztetés a szépülni vágyó anyukáknak.

A meghívott családok számára (szülők, és gyermekeik) ingyenes a belépés. További felnőtt hozzátartozó belépődíja 600 ft/ fő, mely összeggel az alapítvány céljait támogatják, segítik.

Az EKO park hátsó bejárata is nyitva lesz, ahol a parkolás könnyebben megoldható.

A rendezvény lebonyolításának megkönnyítése érdekében, kérik a látogatókat, hogy az alábbi linken regisztráljanak. A regisztrációs felület a Családi Nap Facebook eseménye alatt is elérhető.

Az eseménnyel kapcsolatos további információ kérhető, amennyiben üzenetet küldenek az info@korabbanerkeztem.hu e-mail címre, illetve az alapítvány Facebook oldalára.

Előző sztori

Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrádban

Következő sztori

Szerszámgépeket lopott egy 19 éves férfi Szegeden + VIDEÓ