Motorsport: három kategória, három aranyérem – tovább robognak az algyői offroadosok

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

offroad1

A XII. Bács-Trophy bajnokság harmadik versenyhétvégéjén is pazarul szerepeltek az Algyői Off-Road Club versenyzői. Három kategóriában is első helyen zárták a soltvadkerti viadalt.

A pirtói versenyhétvége után Soltvadkerten folytatták az úttalan utak szerelmesei a versenyzést május 26-27-én, a XII. Bács-Trophy bajnokság harmadik állomásán, Soltvadkerten. Az éjszakai és nappali versenyen ezúttal is három kategóriában képviseltették magukat az algyőiek és átugrották a maguk által igen magasra tett lécet. Extrém kategóriában a Szűcs Imre-Molnár Attila páros, profi plusz kategóriában a Kaponyás Zsolt-Blaha Zoltán, míg a profi kategóriában induló Kovács Róbert-Kajdocsi Adrián kettős utasította maga mögé az egész mezőnyt és állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

“Bízunk abban, hogy az itthon maradt versenytársak is hamarosan beállnak a csatasorba, és ők is küzdhetnek Algyő hírnevéért” – mondta Varga Zoltán, az egyesület versenyzője. Most egy hosszabb szünetre vonulnak a versenyzők, a sorozat következő versenyét július végén rendezik meg Kecelen.

Előző sztori

Főszerepben a szegedi papucs a Múzeumok Éjszakáján

Következő sztori

Októberben kezdődhet az új medence építése Algyőn + FOTÓK