Sport

Megtartotta évzáróját a Szeged 2011 + FOTÓK

Megtartotta évzáróját a Szeged 2011 + FOTÓK

2017. június 7., szerda
Megtartotta évzáróját a Szeged 2011 + FOTÓK
szeged2011_evzaro010kf

A Sziksósfürdői strandon megtartotta szokásos, évzáró rendezvényét a Szeged 2011 a klub utánpótlás együttesei számára.

A Szeged 2011 utánpótlás csapatai közül idén két együttes bronzérmet szerzett: az U15-ösök között a másodosztály Dél-keleti csoportjában, valamint az U14-es korosztály második ligájának Dél-keleti csoportjában is a harmadik helyen zárt a Szeged 2011. A fiatalabbaknál nem csak a bronzérmet, hanem egy egyéni elismerést is megszerzett a klub: Jánovszki László 83 lőtt góljával, nagy fölénnyel nyerte el a csoport gólkirályi címét. Az idén megalakult, U15-ös lány együttes kevéssel maradt le az országos főtábláról, miután a Dél-keleti felsőházban a régebb óta női labdarúgással foglalkozó Gyula, valamint Békéscsaba mögött végzett, ugyanakkor az ő eredményüket is elismerték az évzárón. Hétfőn a Szikin a klub teljes utánpótlása jelen volt az évzárón, így 140 fiatal futballista vett részt a hétfői eseményen.

Patrascu János

rövid értékelése után a csapatok edzői is összegezték tapasztalataikat az idei szezonról. "Az alközponti státusszal növekedett a létszámunk, főleg a kisebbeknél, a 13 évnél fiatalabbaknál. Velük nagyon komoly munkát szeretnénk folytatni, szeretnénk tovább emelni ezt a tömegbázist, ahonnan meríthetünk tehetségeket" - mondta el portálunknak Ivány Tamás. A nap további részében közös pizzázás, valamint a szülők részvételével pörköltfőzés zajlott, majd a fiatalok lábtengóztak, vízilabdáztak, fürödtek, míg az Interligában és a Bozsik programban szereplő csapatok tagjai emléklappal gazdagodnak. A Szeged 2011 várja mindazon fiatalokat, akik érdeklődnek a labdarúgás iránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.