Sport

Labdarúgás: Kiss Balázs lett az FK Szeged edzője

Labdarúgás: Kiss Balázs lett az FK Szeged edzője

2017. június 13., kedd
Labdarúgás: Kiss Balázs lett az FK Szeged edzője
fk_szeged_kiss_balazs_fb

Új vezetőedzővel vág neki a következő szezonnak az FK 1899 Szeged: a diszkoszvetősök irányítását Kiss Balázs vette át, az eddigi szakvezető, Hüvös Gábor szakmai igazgatóként dolgozik tovább.

Mint az FK Szeged közleménye szól, a Csongrád megyei I. osztályban szereplő klub a következő szezonban Kiss Balázs irányítja, akinek ez lesz az első felnőtt csapata, amit irányíthat. Az eddigi tréner, Hüvös Gábor szakmai igazgatóként folytatja a munkát a kék-feketéknél. Örömmel jelentjük be, hogy az FK 1899 Szeged megyei I. osztályban szereplő csapatát a 2017/2018-as bajnokságban Kiss Balázs vezetőedző irányítja. Balázs labdarúgóként korábban játszott többek között a Csillaghegy, III. kerületi TVE, az Újpest, a SZVSE és a SZEAC csapataiban, majd utánpótlásedzőként kezdett dolgozni. Elmondása szerint nagy megtiszteltetés neki, hogy nálunk kezdheti meg a felnőtt vezetőedzői pályafutását. Ebben segítségére lesz a Klub új szakmai igazgatója, Hüvös Gábor, akinek nem győzünk elégszer köszönetet mondani a Klubért tett érdemeiért. Sok sikert az új szakmai stábnak! Hajrá Balázs! Hajrá FK 1899 Szeged! - szól a szegediek

Facebook-oldalán

közzétett közleménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.